Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 377 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: gofel »
ja mam
legal hihs- zwięzła encyklopedia legalnych ziół i substancji o właściwościach psychoaktywnych :D
i proszę Player1 o przesłanie swojej kolekcji na gofel@op.pl
z góry dzięki, w odpowiedzi prześle ci ta książkę czy tego chcesz czy nie :D
pozdro
Uwaga! Użytkownik gofel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3247 / 354 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
[url]mailto:sj@dolsat.pl[/url]
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 199 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Xavi »
Gofel mógłbyś mi przesłać tą encyklopedie na lobo199@wp.pl . Z góry dzięki..
Ostatnio zmieniony 07 listopada 2007 przez Xavi, łącznie zmieniany 1 raz.
To zła substancja rodem z piekła, Bardzo łatwo uzależnisz się, Klaruje mi specjalistka wściekła .Lecz musi po tej samej bieżni biec, Facet, pieniądz, poczucie bezpieczeństwa, Które z tych pojęć pani ćpa?
  • 1067 / 204 / 0
Nieprzeczytany post autor: czajnikof »
Mi też by ktoś mógł przesłać. :-) wodzu0022@o2.pl
I don't do drugs. I am drugs.
  • 1238 / 27 / 0
Nieprzeczytany post autor: gringo »
Jak tak to ja też poproszę ;]
לאכול חומצה!
  • 176 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ironia »
I ja ! I ja ! I ja! :D

yronja@wp.pl
Uwaga! Użytkownik ironia nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 507 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: PilotTupolewa »
Że się tak wtrące: wpiszcie w duckduckgo "legal highs encyklopedia"
Trzeci link bodajże.
NOWY DWOREK NOWE ŻYCIE
  • 176 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ironia »
Dzięki :cheesy:
Uwaga! Użytkownik ironia nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 0 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Player1 »
Dobra posłałem, tylko zeby nikt nie zapomnial, ze w tym watku mamy sie wymieniac;]
Uwaga! Użytkownik Player1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1067 / 204 / 0
Nieprzeczytany post autor: czajnikof »
@Player1

Posłał byś Ćpuna, My dzieci z dworca ZOO i Narkotyki Niemyte Dusze. Jak coś znajdę to Ci wyślę.
I don't do drugs. I am drugs.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.

Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.