Zablokowany
  • 11 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Julia »
Wydaje mi się, że w coffe shop'ach beda tylko tzw. ziołowe piguły. A dila raczej znajdziesz przy większości kofików, tam się najczęściej zapewne kręca.. ;> Myślę, że w H ze zdobyciem sprzętu nie ma większego problemu. Podbijasz do kolesia który pali lolka, pytasz czy ma jakis grass albo pile i juz ;] chociaż z drugiej strony koleś moze pomyślec ze jestes tajniakiem czy cuś.. no ale to trzeba zdobyć zaufanie no i jak na moje oko od razu widać jak ktoś 'jest w temacie'.
Uwaga! Użytkownik Julia nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 986 / 98 / 0
Właśnie też słyszałem o tych ziołowych. trzeba tego wiecej w siebie władować żeby mieć fajnie. Coś napewno wykombinuje :-) dzieki za info Julio :-)
policjantzbyszek88@tutanota.com [H]R Crew
  • 24 / / 0
Popytaj w coffi oni tex nieraz cos z pod lady maja :diabolic:
Uwaga! Użytkownik EL CPUNKO nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 79 / / 0
Koleżanka w Anglii siedzi powiedziała że ją już kilka razy zaczepił koleś, blablabla czy coś chce od zaraz...A pod dyskotekami to tego pełno...W Hol. podobnie,Znów znajomy siedzi to podobno 25 dni pobytu- 25 dni ujarany. Zazdroszczę tym co wyjeżdżają ;] Niech tak jeszcze w Niemczech będzie to się zatrudnię w HARIBO :cool:
Uwaga! Użytkownik stary kwasiarz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 302 / 4 / 0
Zróbmy aby tak w Polsce było.
http://pl.youtube.com/watch?v=KepMuZMiCr8
  • 1071 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: newbe »
alkocholik pisze:
Zróbmy aby tak w Polsce było.
ok, od jutra otwieram domową fabryczkę tabletek ekstazy z dużą dawką em,di,em,ej
The World Needs Truthfulness, Compassion, and Forbearance
  • 656 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mayday »
Smutne jest to źe nie ma piguł z mdma ale jeszcze bardziej smutne jest to że przeciętny kupujący ma wyjebane czy to mdma, mda czy szuwar, ważne że sie nazywa ecstaza i mocno klepie. Tutaj też ktoś brał czyste w kapsułkach i dał 9/10 :-/
I moim zdaniem niema na co liczyc w polsce na kule 100% mdma, bo pigły i kryształki to jak dwa całkiem inne towary.
Wsumie też sie po częsci zgadzam bo jedno jest imprezowym drugie juz tak nie, najlepsza opcja by była gdyby piguły miały 3/4 mdma i 1/4 mda wtedy jest mega zajebiscie na imprezach i chyba najlepsze kule też tak mają.
No ale czsami jest ochota na kryształ ale kryształ to kryształ i żadna piguła temu nierówna ;-)
  • 82 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Qkacz »
newbe pisze:
ok, od jutra otwieram domową fabryczkę tabletek ekstazy z dużą dawką em,di,em,ej
Ja moge byc kiperem... znaczy degustatorem, lub jak kto woli "królikiem doświadczalnym" %-D Trzeba miec pewnosc, ze sie shitu nie wypuszcza na rynek :-D
Uwaga! Użytkownik Qkacz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 189 / / 0
a ja prezesem tego calego shitu :P
  • 1071 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: newbe »
:D żartowałem %-D
The World Needs Truthfulness, Compassion, and Forbearance
Zablokowany
Newsy
Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Koniec z lękiem po THC? Ten popularny terpen może być kluczem

Czy zdarzyło Ci się kiedyś poczuć niepokój lub lekką paranoję po użyciu marihuany? To częste doświadczenie, zwłaszcza przy mocniejszych odmianach, bogatych w THC. Od lat w branży konopnej krąży teoria „efektu otoczenia”, która sugeruje, że inne związki w roślinie mogą łagodzić te negatywne odczucia. Do niedawna była to jednak głównie opowieść. Teraz mamy twarde dowody.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.