Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 3523 / 56 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
Minos kiedy będziesz umierał twoją ostatnią myślą będzie, że nie ćpałeś, a mogłeś.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 369 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: timeless »
Alkochol zawsze polewa ten który nie pije, a jak wszyscy piją, to ten który pił ostatni polewa temu który pije następny, i jazda :D A jak każdy najebany w trupa, to polewa ten któremu najmniej kieliszek spierdala %-D
Nieważne, kto polewa wódkę. Ważne, że polewa wszystkim i wszyscy piją toast po wzniesieniu kieliszka.
  • 29 / / 0
Nieprzeczytany post autor: hulababula »
dżentelmeni nie palą skręta przed południem (no jasne...)
nigdy samemu sobie sie wódki nie polewa .
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: opal_fruits »
nie polewa się sobie i nie pije z lewej ręki...
a i jak się nie pije (niektórzy tak czasem mają %-D ) to nie odwracaj kieliszka do góry dnem bo jak to powiedział mądry ktoś: "nawet świnia swojego koryta nie wywraca"

co do MJ a dokładnie stanu po paleniu w towarzystwie obowiązuje zasada: wkręcaj ile możesz i jak najlepiej...
"ja z narkotykami mam tyle wspólnego co z Mercedesami... czyli nic..."
  • 645 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
A jak wszyscy padli a ja chce dalej pić to kto ma mi niby polać??

Pozatym gorole piją do siebie.
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 173 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: malitakatana »
opal_fruits - nie pije sie z lewej ręki? a jak ktoś jest leworęczny jak np. ja. Ja zawsze pije z lewej ręki :D
Psyc[H]oaktywni
  • 204 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: jaitylkoja »
hmmmm zawsze zaproponować bucha komus obok? ja tak zwykle robię, choćbym nie znał człowieka ;-)

nie brac ostatniego papierosa od kogoś
Trust no1

Jeśli napisałem post dłuższy niż 2 zdania to znaczy że byłem najebany i nie traktuj go poważnie.
  • 52 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: GhostFace »
WanderSex pisze:
Ani pierwszego
z tym sie akurat nie spotkalem, mysle ze to niejest nic zlego :p

a co do fajek..to jak komus jaramy/obstawiamy to niech ta fajka nie bedzie juz przy totalnym koncu
Livin Life In A Fast Lane
  • 1071 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: newbe »
Jak ściskasz wiadro, to zrób to z gracją! i nigdy nie przystawiaj ust do korka butelki.
The World Needs Truthfulness, Compassion, and Forbearance
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.

Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.

USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.