Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 7 / / 0
sam zapakuj
  • 20 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Sopot »
KURWAAA ! Ja juz 2 miesiące nie pale bo nie mam skąd naszpącić. I co mam zrobic, jak se przypomne jkiedy z usmiechem na ustach wracalem ze szkoly z pakietem w plecaku, przychodzilem do domu i rozpoczynalem moj rytułał to mnie sciska, wykręca, mdli i wkurwia. Ilebym dał chociaz za jednego korka, dzizzz nawet bucha jednego bo juz powoli zapominam o tympozytywnym stanie ducha.
  • 325 / 1 / 0
wiem jak to jest ale ostatnimi czasy w ogóle nei ma tej opcji :-p dobrze że jest pan s ... kwas jest zioło jest wszystko jest więc jest the best %-D
' Miłość nie chce żebyście się martwili '
  • 302 / 4 / 0
ja mam zawsze problem ze zmotaniem kiedy bardzoo chce zajarać. jest też tak, ze mam kase to nie ma. nie chce jarac to jest.
http://pl.youtube.com/watch?v=KepMuZMiCr8
  • 204 / 1 / 0
a mi się ogólnie nie chce, jak jest to jest, jak nie to nie
Trust no1

Jeśli napisałem post dłuższy niż 2 zdania to znaczy że byłem najebany i nie traktuj go poważnie.
  • 157 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Dr.Evil »
Post nieważny jutro będę miał 20 gramów dobrej trawy :D. A ten post pisałem po małym las vegas parano :D nawet niepamiętałem że to napisałem , dziś zauważyłem temat.... patrze a to mój o lol. Co ja napisałem.... naprawde było ostro przez te pare dni hahahahaha ale mam śmiechy....
Ostatnio zmieniony 05 sierpnia 2007 przez Dr.Evil, łącznie zmieniany 1 raz.
Destination Unknown
  • 34 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: roman1916 »
Dr.Evil - nie rozśmieszaj mnie...
"Ty który wchodzisz, żegnaj się z nadzieją..."
Dante Alighieri
  • 463 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: supravires »
[quote="Dr.Evil"]
A to jest moj najwiekszy problem, nie mam dilera... jestem z wawy ]

nice joke man
fizyka narkotyki i muzyka
wujek supra
  • 178 / 8 / 0
no stary na ursynowieprzeciez osnie najlepsza trawa w polsce idz przed blok i nazbiera, zobaczysz jaka faza bedzie!
a jak nie zadziaala to dam ci numer do zaufanego dilca:
997
Uwaga! Użytkownik electric_terrorist nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 14 / / 0
Nieprzeczytany post autor: bLaNtOnAtOr »
no jak ktos w wawie nie ma dila to tylko 997
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.