Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 884 / 31 / 0
Nie wiem.
Co do nicka, ma sens, widocznie na razie nie jest Ci dane go znać.
:)
Uwaga! Użytkownik Night Garden nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 750 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: vart »
Trzeba być pod wpływem mixa LSD+DXM+THC+alkohol+psylocybina+witamina B6, aby zgłębić tajemnicę nicka Night'a.
Kto tego dokona, tego umysł przejdzie w czwartą gęstość i nabędzie zdolności przewidywania wyników w totolotka.

§h¶ôňgĽéĐ.
  • 204 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: jaitylkoja »
narkotyki to zło.
Trust no1

Jeśli napisałem post dłuższy niż 2 zdania to znaczy że byłem najebany i nie traktuj go poważnie.
  • 273 / 1 / 0
jaitylkoja pisze:
narkotyki to zło.
haha, najtresciwszy faq o narko jaki widzialem ;]]]
  • 203 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: kacyk »
taka wersja "szkieletowa" nie dopracowana

Faq alprazolam
-Co to jest alprazolam?
Alprazolam to główna substancja czynna zawarta w niektórych lekach psychotropowych.Ma działanie przeciw lękowe a w mniejszym stopniu uspokajające,przeciw drgawkowe i rozluźniające mięśnie szkieletowe

-W jakich lekach występuje alprazolam?
Alprazolam występuje w lekach :Xanax,Neurol,Alprox,Afobam,Zomiren oraz Alprazomerck

-Czy leki te dostępne są bez recepty?
Nie ,aby zakupić leki z alprazolamem niezbędna jest recepta od psychiatry bądź nawet od lekarza rodzinnego.Nie trudno taką zdobyć

-Z czym warto miksować alprazolam
alprazolam warto miksować z alkoholem(w rozsądnych dawkach;) ),dekstrometorfanem,marihuaną,innymi benzodiazepinami oraz według niektórych źródeł z amfetaminą

-Czy trzeba przeprowadzać jakieś ekstrakcje?
Nie nie trzeba

-W jakich dawkach przyjmuje się alprazolam rekreacyjnie?
W dawkach 1,5-6 mg choć czasami (np przy wysokiej tolerancji)bierze się więcej, na początkowe zabawy z alprazolamem polecam dawkę 3mg

-Jak działa alprazolam w dawkach rekreacyjnych?
przymulająco,otępiająco,rozluźniająco,usypiająco a w moim przypadku powoduje także delikatne oraz przyjemne zawroty głowy

-Jaką metodą przyjmować alprazolam?
Najczęściej stosowana jest metoda do ustna, poprostu przyjmowanie alprazolamu przez połykanie całych tabletek,ta metoda powinna każdego zadowolić

-Czy podczas tripa niezbędny jest opiekun,przewodnik?
Raczej nie,choć może urwać nam się film to nie powinniśmy zrobić niczego bardzo nie odpowiedzialnego

-Co zrobić aby nie przespać tripa
Polecam wypić mocną kawę,lub zażyć tabletki z kofeiną

-Czy od alprazolamu można się uzależnić
Oczywiście że można,zarówno psychicznie jak i fizycznie,alprazolam wykazuje silne działanie uzależniające nawet w dawkach terapeutycznych
Ostatnio zmieniony 02 lipca 2007 przez kacyk, łącznie zmieniany 1 raz.
https://www.youtube.com/watch?v=83y3K0OH2XM
  • 29 / 3 / 0
Właśnie zamiast pierdolić ruszcie dupy... :-p ;]
Ja narazie powoli tworzę FAQ o zolpidemie. Narazie wrzucam wersję testową.
Uwaga! Użytkownik profesor Woland nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 203 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: kacyk »
no ja ruszylem;) tylko nie wiem czy mi wyszło i nie mam pojęcia o czym jeszcze napisać:P
https://www.youtube.com/watch?v=83y3K0OH2XM
  • 29 / 3 / 0
Spoko kacyk. W sumie taka substancja... Nie bardzo jest co o niej więcej pisać... :rolleyes:
Ewentualnie dopisz z czym warto a z czym nie warto miksować.
Uwaga! Użytkownik profesor Woland nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 750 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: vart »
Nom, dopisz coś jeszcze, a potem wrzuć to do Alechemii umysłu do benzodiazapin. Może jakiś miły mod przyklei.

§h¶ôňgĽéĐ.
  • 50 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mattizz »
moge przetlumaczyc jakas synteze z erowida tylko powiedzcie na co jest zapotrzebowanie
Uwaga! Użytkownik mattizz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
DNA w powietrzu. Wykrywają tak narkotyki i patogeny

Przełomowe badanie naukowców z Uniwersytetu Florydy wykazało, że środowiskowe DNA (eDNA) zasysane prosto z powietrza może dostarczyć szczegółowych informacji o otaczającym nas świecie. Od identyfikacji zagrożonych gatunków i śledzenia ludzkich patogenów, po wykrywanie alergenów i nielegalnych substancji.

Finał głośnego procesu w sprawie dziecka, które trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą

Dziecko, które latem 2023 roku trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą, miało wtedy dwanaście tygodni. Chłopczyk był w ciężkim stanie. Zarzuty narażenia dziecka na śmierć usłyszeli jego rodzice. Sąd skazał ojca na karę półtora roku pozbawienia wolności, matka usłyszała wyrok 10 miesięcy więzienia.

Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.