rozpuszczalniki > wynalzki typu cipacz > DXM > stymulanty koka/amfa > alkohol > benzodiazepiny>>>> (długo, długo nic...) opiaty
Kwestię LSD, MDMA, w ogóle psychodelików pozostawię bez komentarza. DXM to akurat mózgojeb totalny i benzydamina, a nie psychodelik, więc musiał się tam znaleźć.
JEszcze jedno (tak nie po kolei, ale najadłem się lorek), tam na erowidzie chyba ich pojebało - alkohol przed heroiną?
Btw, odwalcie się od DXM'u :-D
§h¶ôňgĽéĐ.
alkohol przed heroiną?
timeless pisze: vart, na zdrowie, możesz jeszcze powiesz, że to zdrowe.
§h¶ôňgĽéĐ.
vart pisze:Żadna używka nie jest zdrowa.. ale chodzi mi o to, że DXM nie ryje nie wiadomo jak mózgu. Już chyba bardziej THC..timeless pisze: vart, na zdrowie, możesz jeszcze powiesz, że to zdrowe.
kurwa ale nawet jakmasz problemy z pamiecia i zamule ogolna od duzej ilosci palenie, to gdy zrobisz przerwe zauwazysz ze sa to zmiany odwracalne. niestety w przypadku dekstrometorchuja bańka zryta bedzie na dobre, do tego bromizm + jakies chÓjowe opcje
wujek supra
Nikotyna jest przed crackiem i kokainą? no ja pierdole :nuts: Jak bym wciągał 5 kresek dziennie koki przez pare lat to by mi było to łatwiej rzucić niż papierosy?
Paranoja...
muszę te tabelki wydrukować i pokazać ojcu alkoholikowi...
[/quote]
Nie pomoże. Chociaż kwestia człowieka... Ale jak na większość alkoholików nie działa utrata rodziny, to myślisz, że jakieś tabelki im przemówią do rozsądku?
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.
Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki
Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.