Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 116 / / 0
Nieprzeczytany post autor: buczu »
jst
byle nie nazywała się starogardzka/krakowska
Bluźnisz...
Uwaga! Użytkownik buczu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 867 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: Lotnik »
Starogardzka bez popity to swiety trunek... Zygasz po nim dalej niz widzisz... czegoz wiecej trzeba? :D
a tak na powaznie to starogard to voodka dla hardcore`owcow. Nalezalem do takich. Smak(ochydny) nieodstraszal,
rzyganie sprawialo nam przyjemnosc... etc... ogolnie do zgonu.
A zapomnialem o drugim nekatrze bogow - balsam pomorski - kojarzacy mi sie ze skawinskim parkiem :D
15.60 a polliterka :D a dobra :)
ChÓj!
  • 137 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Filippo »
Parkową z biedronki z napojem z tegoż sklepu za 89 gr. Zawsze wówczas mam rozkminy, co bardziej ryje bebechy.
krumwa kisikisi. pcyk pcyk. mami
  • 116 / / 0
Lotnik
Smak(ochydny)
Kolejny bluźnierca :D
Nie no Starogard nie jest taki najgorszy w smaku ...
Jak jest bardzo zimny, to powiedziałbym nawet, że jest dobry ...
Uwaga! Użytkownik buczu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 137 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Filippo »
Bo z wódą jest jak ze wszystkimi używkami. Jak sie przyzwyczaisz do jednego smaku i sie ździebko uzależnisz, to ci w chuj podchodzi, choć inni mówią, że im nie wchodzi. Niektórzy jarają popularne po 20 lat i mówią, że zajebiście smakują.
krumwa kisikisi. pcyk pcyk. mami
  • 867 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: Lotnik »
buczu pisze:
Lotnik
Smak(ochydny)
Kolejny bluźnierca ]
Fakt moze jak jest zimna, ale ostatni raz jak pilem starogardzka to miala z 40 stopni i byl okropny upal i duszno :D
a pilem z rowniez cieplym liftem, bo kupywalismy w sklepie gdzie wysiadl prad i lodowka niechldozila kilka godzin... masakryczna jest.
ChÓj!
  • 116 / / 0
Ogółęm, to każda wódka ciepła jest chujowa <_<
A Starogard fakt, faktem napewno jakiś wyśmienity nie jest, ale, z tych najtańszych wódek, jest, moim zdaniem, najlepszy.
  • 88 / 2 / 0
Hmm...nie oszukujmy się - zawodowym kiperem nie jestem, to mi i tak nie robi różnicy co piję, ważne by procent miało, no i może jeszcze żeby nie było fioletowe albo po prostu z trupią czachą na opakowaniu.

Na Discovery widziałem [w Mythbusters ;]] że różni się to tylko destylacją - czyli przelewaniem z gówna do gówna z zainstalowanym gównem na dnie i tak parę razy.

A o zimnej wódce nawet nie mówcie ;] Wtedy jak dla mnie dopiero nie ma smaku i wlatuje jak woda.
Nie bój się plamy na swetrze.
  • 463 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: supravires »
1. soplica cherry
2. luksusowa
3. wyborowa:)
fizyka narkotyki i muzyka
wujek supra
  • 884 / 31 / 0
Jaką wóde, hm. Każdą. Nie wybrzydzam. Piłem już wódę z każdego przedziału cenowego, łącznie z metą. Robi tak samo ;]
Uwaga! Użytkownik Night Garden nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
THC i rozwój mózgu nastolatków – co pokazują najnowsze badania?

Używanie marihuany może prowadzić do ścieńczenia kory mózgowej u nastolatków – wynika z najnowszego badania prowadzonego przez Gracielę Piñeyro i Tomáša Pausa, naukowców z CHU Sainte-Justine oraz profesorów Wydziału Medycznego Uniwersytetu w Montrealu. Współpraca dwóch laboratoriów badawczych, korzystających z uzupełniających się podejść, wykazała, że THC – czyli tetrahydrokannabinol, substancja aktywna w konopiach – powoduje kurczenie się arborescencji dendrytycznej, czyli „sieci anten” neuronów, które odgrywają kluczową rolę w komunikacji między nimi. Skutkuje to zanikiem (atrofią) pewnych obszarów kory mózgowej – co jest szczególnie niepokojące w wieku, w którym mózg się rozwija.

Bochnia. Policja ujęła dilerów narkotyków. W garażach przy KN-2 urządzili „biuro” i magazyn

Małopolscy policjanci zlikwidowali „przedsiębiorstwo” zajmujące się handlem narkotykami. Wynajmowane garaże przy jednej z ulic w Bochni spełniały rolę biura oraz magazynu ze środkami odurzającymi. Zabezpieczono duże ilości środków odurzających oraz zatrzymano 4 osoby.

Kurier Uber Eats myślał, że wiezie burrito. W środku była marihuana

Wyobraź sobie, że realizujesz zwykłe zamówienie jako kurier. Odbierasz paczkę z jedzeniem i ruszasz w drogę. Nagle czujesz dziwny, bardzo intensywny zapach marihuany. Dokładnie to spotkało kuriera Uber Eats w New Jersey, który zamiast meksykańskiego przysmaku, nieświadomie transportował zioło.