Dział służący dyskusji nt. spraw, gdzie postawiony został zarzut z art. 62, 62b, lub 64 Ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii.
ODPOWIEDZ
  • 122 / 2 / 0
I po dylemacie . Nic nie dojebali jak narazie. Przyznałem sie, że paliłem dwa razy. Psiara mnie źle zrozumiała i wpisała że wziołem dwa buchy hehe. Nie umiała przesłuchiwać kurwa śmiałem się z niej.

P.S. Nie jestem KONFIDENTEM i nikogo nie wjebałem. Pozdro
Uwaga! Użytkownik pan_z_problemem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1736 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mr.LaTacha »
policja często wciska na przesłuchaniu, że coś miała nagrane - później okazuje się że nie mieli nic!

PS: Zauważyliście związek palicja - policja ?
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
  • 196 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: zrytyberet »
pan_z_problemem pisze:
I po dylemacie . Nic nie dojebali jak narazie. Przyznałem sie, że paliłem dwa razy.
Ale jestes głupi i naiwny ;) Narazie ci nie dojebali ale po twoim zeznaniu na bank bedziesz mial wezwanie do sadu i wjebales tym siebie i kolesia ;) Pozatym za to ze sie przyznales mozesz miec wyrok ;) Ale jestes cieniutki bez obrazy ;)

p.s- ja przy konfrontacji z kolesiem ktory sprzedawal potrafilem zaprzeczac i mowic ze kłamie
Uwaga! Użytkownik zrytyberet nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 196 / 4 / 0
Obłąkany i taka postawe się chwali :D
Uwaga! Użytkownik zrytyberet nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 91 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Versus »
Obłąkany i zryty mają racje.
No a Ty nikogo nie wjebałeś i bardzo dobrze.Ale siebie trochę wjebałeś..
  • 122 / 2 / 0
Zaryty ale ty naprade jesteś zryty i to konkretnie. Nie mogłem się wyprzeć tego że paliłem bo mają to na filmiku z fona. Wypierając sie mógłbym wszystko spierdolić i mogą mi dil dojebać czaisz.
Uwaga! Użytkownik pan_z_problemem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 91 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Versus »
Zawsze mogliście palić np.tytoń,kanne,salvie a nie się przyznajesz do machów.
Hehe jak Cię złapią za rękę na gorącym to się zawsze zapieraj że to nie Twoja ręka.Trzeba tak kręcić żeby nie mogli Ci czegoś udowodnić.Ty nikogo nie musisz przekonywać o niewinności to oni muszą mieć dowody.
  • 196 / 4 / 0
pan_z_problemem pisze:
Zaryty ale ty naprade jesteś zryty i to konkretnie. Nie mogłem się wyprzeć tego że paliłem bo mają to na filmiku z fona. Wypierając sie mógłbym wszystko spierdolić i mogą mi dil dojebać czaisz.
Poprostu jestes leszczem i cipa ;) i sie nie pluj. Ze nie umiesz dbac o swoj interes to widac wiec stul sie. Dil ci mogli dojebac za filmik ze cos tam paliles ;) buhahahahaTo jakby ci powiedzieli na podpuche ze dilujesz tez bys sie przyznal[; Nie czaje bo ja bym za chuja sie nie przyznal ze cos takiego robilem bo to jest w moim interesie byc poza podejrzeniami i wymawiac sie ze tak nie bylo a ty wolales dac dupy i powiedziec ze to robiles bo zalapales stresa przed mundurowym. Z takimi kolesiami jak ty to strach palic bo ciagniecie smordliwa fame i nie wiecie ocb w tym wszystkim ;)
Pozatym mialem bardzo podobna sytuacje i jakos potrafilem sie wyprzec wszystkiego nawet na konfrontacji z kapusiem i to samo powiedziec w sadzie ;) Prosta robota !!!
I nie uważam się za bohatera poprostu taka była powinnosc by moc spojrzec ziomom w oczy i miec czyste sumienie w dzialaniu.
Ostatnio zmieniony 22 czerwca 2007 przez zrytyberet, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 83 / / 0
zryty ma racje w 100%

wpierdoliles sie koles
Uwaga! Użytkownik sajberszaman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1736 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mr.LaTacha »
"nie przyznaje się do winy, chciałbym skorzystać z prawa do odmowy zeznań, wyjaśnienia złoże w sądzie w obecności adwokata"

krótka piłka - pamiętajcie o tym...
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
ODPOWIEDZ
Newsy
Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.