Tytoń ma osobny dział → >LINK<
ps: może jakis debil zrobi sobie wywar z tytoniu..
EDIT - rozkminiłem, że było jednak trochę inaczej, ale i tak najbliżej tematu...
Nie robcie czaju z zielonej herbaty. Jakkolwiek czuje sie super (jak zawsze po zielnej, tylko mocniej), za to smakowalo niczym kwintesencja kurzu zza szafy (a troche trzeba tego wypic).
Jak to ktoś powiedział - kwestia przyzwyczajenia...
Jak zrobić czaj napisałem w tym temacie ... Przepis sprawdzony wielokrotnie testowany
Siekiera na dobre pare godzin :D miłego testowania ;*
Edit:Wlasnie zaparzam sobie 8 torebek herbaty Lipton. To nie czaj, ale lepsze niz nic.
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.
Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii
Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.