Tytoń ma osobny dział → >LINK<
ps: może jakis debil zrobi sobie wywar z tytoniu..
EDIT - rozkminiłem, że było jednak trochę inaczej, ale i tak najbliżej tematu...
Nie robcie czaju z zielonej herbaty. Jakkolwiek czuje sie super (jak zawsze po zielnej, tylko mocniej), za to smakowalo niczym kwintesencja kurzu zza szafy (a troche trzeba tego wypic).
Jak to ktoś powiedział - kwestia przyzwyczajenia...
Jak zrobić czaj napisałem w tym temacie ... Przepis sprawdzony wielokrotnie testowany
Siekiera na dobre pare godzin :D miłego testowania ;*
Edit:Wlasnie zaparzam sobie 8 torebek herbaty Lipton. To nie czaj, ale lepsze niz nic.
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.