Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 239 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: puchatek »
ej.mam pytanie do doświadczonych expertów od tramala.jak rozpoczynaliście zabawe z tramalem to czy nie działał na was tak że byliście zmuleni i nie chciało wam się nic robić tylko zamykaliście oczy i przysypialiście.bo ja mało miałem kontaktu z tramalem a pamiętam że jak zajebałem 200mg retard to było po mnie tzn. przysypiałem ale to tak średnio przyjemne było.później pamiętam że nie działał na mnie tak bardzo zamulająco...
Uwaga! Użytkownik puchatek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 289 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: blind ghost »
puchatek pisze:
ej.mam pytanie do doświadczonych expertów od tramala.jak rozpoczynaliście zabawe z tramalem to czy nie działał na was tak że byliście zmuleni i nie chciało wam się nic robić tylko zamykaliście oczy i przysypialiście.bo ja mało miałem kontaktu z tramalem a pamiętam że jak zajebałem 200mg retard to było po mnie tzn. przysypiałem ale to tak średnio przyjemne było.później pamiętam że nie działał na mnie tak bardzo zamulająco...
200 to za duzo na pierwszy 1. wystarczy 100-150, dopij slabym browarem i potem d wyra. doswiadczsysz niesamowitej przyjemnosci lezenia w opiaowym siwce... fajna sprawa. po kilku uzyciacg tranuec dziaa juz inaczej co nie znaczy zle....
Uwaga! Użytkownik blind ghost nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 289 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: blind ghost »
zakonczylem definitywnie moja przygode z tramadolem. zajebisty lek rekreacyjny. w polaczeniu z alko euforia. w polaczeniu z benzo zajebisty chillout. tyle ze dla mnie nadszedl moment zeby powiedziec STOP. wiecej tego nie tykam, poniewaz widze objawy poczatkow uzaleznienia. Mecenas&Gargamel dzieki za dobre rady. na szczescie nie uzaleznilem sie fizycznie. mam paczke rolek, mam nadzieje ze w razie kryzysu to mnie uspokoi. postanowienie jest silne. wyjebalem zapasy. z tym jest jak z bycie alkocholokiem- jezeli wyjdzie sie i sprobuje jeszcze raz ciag murowany. bylo fajnie, wiele milych chwil ale to juz przeszlosc.

@zielona

trzymaj sie i uwazaj na siebie. pozdrawiam

EDIT: no i sie kurwa jakos trzymam...ale sa chwile ze mam ochote wpizdu to rzucic i jazda po prochy...
Ostatnio zmieniony 14 kwietnia 2007 przez blind ghost, łącznie zmieniany 3 razy.
Uwaga! Użytkownik blind ghost nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 570 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: mac »
puchatek
po wejsciu chce mi sie robic masakrycznie duzo rzeczy, czego na trzezwo nie praktykuje

blind ghost trzymaj sie, dobra decyzja
talk.macreal.info
Rozmowy acreal
  • 5 / / 0
Wiem że jak ja zaczynałem przygode z trampkiem przez pierwszy okres brania miałem pozytywne zamulenie miałem wszystko gdzieś i zasypiałem na siedząco:) fajna sprawa ten tramal ale zauważyłem że jem go juz z byt długo i chciał bym z tym przestać chociarz nie jest to łatwa sprawa jeśli ktos je tramal codziennie od 7/do10sztuk..
Uwaga! Użytkownik maczek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 19 / / 0
Nieprzeczytany post autor: aliantka »
Klkia razy z kodeiną, mocniejszce opiaty i tram od kilku miesięcy. Tramadlol. Pięć dłuższych ciągów (np. miesieczny) w tym ten ostatni. Do tego wpierdoiłam się w benzodiazepiny.
Dziennie mniej więcej 3-3,5g iv ostatnio + dodatki.
To taki przerywnik w sezonie grzewczym miał być (pół roku, lol)
Chciałbym już od tego wypocząć, ale on się za mną ciągnie, gówno takie spidującobłogie niewiadomoco, ale fajne niewiadomoco.
Zrobię sobię przerwę do sylwesta, przy pomocy benzo.
Nie mam jeszcze postanowien noworocznych ;]
Czy zasługuję na miano uzależnionej?
Uwaga! Użytkownik aliantka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3220 / 396 / 0
Nieprzeczytany post autor: Blu »
aliantka pisze:
Pięć dłuższych ciągów (np. miesieczny) w tym ten ostatni. Do tego wpierdoiłam się w benzodiazepiny.
Dziennie mniej więcej 3-3,5g iv ostatnio + dodatki.

Czy zasługuję na miano uzależnionej?
to pytanie to żart?
Fantasy is what people want, but reality is what they need.
  • 31 / 1 / 0
to pytanie to żart
na takie pytanie każdy sobie sam tylko może odpowiedzieć
skąd my to mamy wiedzieć jak Ty sama tego nie wiesz?
ale raczej jak innych pytasz, to nie wiesz, a jakbyś była, to byś na pewno wiedziała, czyli chyba nie jesteś.
o jak mnie denerwują takie gadki!!!
a ostatnio bardzo nerwowa jestem bo wróciłam z dtx gdzie byłam 17 dni i lepiej do mnie nie podchodzić.
Ostatnio zmieniony 08 grudnia 2007 przez politoksynarkonautka, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik politoksynarkonautka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / / 0
kjag
Nieprzeczytany post autor: maczek »
A J CHCE PRZESTAć JEść TRAMAL ALE JAKOś MI TO NIE IDZIE... POMóRZCIE!!!

[Nie pisz caps lockiem i kolorem całego posta. Kolor Ci usunąłem, z caps lockiem się bawić nie będę - Kurwik]
Ostatnio zmieniony 10 grudnia 2007 przez Kurwik, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik maczek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / / 0
?? jescze nie czaje wszystkiego na tym forum
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze

33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.

Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.

Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.