Używając zimną wode otrzymamy czystszy ekstrakt lecz mniejszy ilośćiowo niż w porównaniu z eks. alkowym.
w676759838 pisze:Też paliłem to gówno i nic.Bez robienia ekstraktu się nie obejdzie.
wild dagga działa palona w dużych ilościach. Polecam silny ekstrakt- tu już nie ma mowy o placebo. Czuć efekt lekkiego upalenia, śmiechawę, dobry nastrój.[/quote]
Swego czasu na ss był ciekawy ekstrakt. Wspominam do dziś jego mixy-tak jak piszecie, śmiechawa, świetny nastrój, duża ilość optymizmu którym zaraża się innych.
Szkoda że wild dagga jest już nieosiągalna.
W przypadku liście efekty są znikome, tylko ekstrakcja.
Palone kwiaty są ciekawszym rozwiązaniem.
jakcha pisze:Szkoda że Wild Dagga jest już nieosiągalna.
W przypadku liście efekty są znikome, tylko ekstrakcja.
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
jakcha pisze: Szkoda że Wild Dagga jest już nieosiągalna.
Można powiedzieć ,że przy tych roślinach Krokodil to nic ,dają mega euforie,rozkosz ogólnie bardziej uzależniają od heroiny,a jeśli chodzi o toksyczność to nic bardziej nie niszczy organizmu już od jednego zażycia mogą być poważne problemy zdrowotne i nikt nie przeżyje dłużej niz rok przy regularnym zażywaniu ;-)
Nie dość, że palone kwiaty mają bardzo przyjemne działanie, to roślina produkuje wielkie ilości słodziutkiego nektaru. Przy każdej zebranej sztuce można spić malutką kropelkę ambrozji ^_^
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli
Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".