Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 656 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mayday »
Do ćpania sie napewno nadaje bo Doron pakował to do swojego sc2 patrz wątek "LU i NEO doves, czyli ketony" po więcej info.
Miałem raz te sc2 które je zawierały i faza podobna do metamfetaminy stymulacja mniejsza(cos na poziomie ulicznej fety) ale ta euforia była typowo methowa i wszystko sie fajnie wkręcało gadka muza itp.
Wielki + że krótko działało, mogłem sobie wydłużyc działanie na tyle ile chciałem i nie miałem zjazdu.
Dawkowania nie znam bo były w kapsułkach, temat powinien być w stymulantach bo jest to typowy stymulant.
Ostatnio zmieniony 13 stycznia 2008 przez Mayday, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1736 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mr.LaTacha »
krótko? to znaczy? 2 godziny? mniej czy wiecej...?

nie widzę tej substancji na liście zakazanych środków odurzających... mylę się?

Pozdro
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
  • 656 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mayday »
Wciągnięte działa coś koło 2-3 godzin o ile dobrze pamiętam, niech wypowie sie ktos kto brał czystą postać tego bo w tych sc2 jest jeszcze katynon w niewielkich ilosciach.
Substancja legalna na całym świecie oprócz Japonii i wkrótce Izraelu podejrzewam oraz wszędzie gdzie jest prawo analogowe jako analog metamfetaminy.
Ostatnio zmieniony 13 stycznia 2008 przez Mayday, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1736 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mr.LaTacha »
czytałem w internecie że wciągnięta powoduje niesamowity ból dlatego nie jest tak spożywana...

czytałem również że moc wynosi 2/3 mocy czystej amfetaminy - tak się zakłada.
Z drugiej strony wiara na erowid przypierdalała po 125mg a wychodziłoby ze to ejst sporo w huj (zakładając że czysta ;.) )...
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
  • 179 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: MrMeth »
Nie znam sie na tym, ale pragnalbym zwrocic uwage na jedna rzecz: istnieje 4-fluoroamfetamina i 4-fluorometamfetamina. Roznie sie je oznacza - 4-fmp lub 4-fa. Wiec jezeli ktos nabywal by to, to lepiej dopytac co to jest dokladnie, dla niektorych to moze robic roznice.

I jak juz ktos zauwazyl jest to stymulant, wiec temat powinien byc przeniesiony.
  • 849 / 43 / 0
Słowo wyjaśnienia SC2 to 4fluoro-metamfetamina.
Uwaga! Użytkownik lucyper2 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 179 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: MrMeth »
Wiadomo cos o neurotoksycznosci?
  • 849 / 43 / 0
Chyba nic na razie. 4-chloropochodne amfetaminy są silnie neurotoksyczne, tylko że co z tego?
Uwaga! Użytkownik lucyper2 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 470 / 17 / 0
p-chloroamfetamina jest szkodliwa okazalo sie to po jakims czasie .... bialaczka czy cos takiego. Fakt ze fluor podobny do wodoru wielkoscia a sila wiazania z weglem wieksza wiec czesto w lekach zabezpiecza sie miejsca zeby enzymy za szybko nie konsumowaly specyfiku
  • 211 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Chemman »
4-FA jest dużo mniej toksyczna niż A. Działa jak skrzyżowanie A z MDMA. Jak do tej pory w Polsce legalne. Jeden z najbardziej obiecujących dragów.
Uwaga! Użytkownik Chemman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.

Drożdże piwowarskie reagują na odpowiednie dźwięki i zwiększają produkcję

Wiadomo że rośliny i zwierzęta wydają dźwięki, reagują na nie i za ich pomocą się komunikują. Komunikacja taka zachodzi też pomiędzy zwierzętami a roślinami i odwrotnie. Czy jednak organizmy należące do innych królestw domeny eukariontów w jakiś sposób reagują na dźwięki? Okazuje się, że tak. Reakcję taką zauważono u drożdży piwowarskich. Co więcej można to wykorzystać w produkcji złocistego napoju.

CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.