Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
Miałem raz te sc2 które je zawierały i faza podobna do metamfetaminy stymulacja mniejsza(cos na poziomie ulicznej fety) ale ta euforia była typowo methowa i wszystko sie fajnie wkręcało gadka muza itp.
Wielki + że krótko działało, mogłem sobie wydłużyc działanie na tyle ile chciałem i nie miałem zjazdu.
Dawkowania nie znam bo były w kapsułkach, temat powinien być w stymulantach bo jest to typowy stymulant.
nie widzę tej substancji na liście zakazanych środków odurzających... mylę się?
Pozdro
Substancja legalna na całym świecie oprócz Japonii i wkrótce Izraelu podejrzewam oraz wszędzie gdzie jest prawo analogowe jako analog metamfetaminy.
czytałem również że moc wynosi 2/3 mocy czystej amfetaminy - tak się zakłada.
Z drugiej strony wiara na erowid przypierdalała po 125mg a wychodziłoby ze to ejst sporo w huj (zakładając że czysta ;.) )...
I jak juz ktos zauwazyl jest to stymulant, wiec temat powinien byc przeniesiony.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.