Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
Miałem raz te sc2 które je zawierały i faza podobna do metamfetaminy stymulacja mniejsza(cos na poziomie ulicznej fety) ale ta euforia była typowo methowa i wszystko sie fajnie wkręcało gadka muza itp.
Wielki + że krótko działało, mogłem sobie wydłużyc działanie na tyle ile chciałem i nie miałem zjazdu.
Dawkowania nie znam bo były w kapsułkach, temat powinien być w stymulantach bo jest to typowy stymulant.
nie widzę tej substancji na liście zakazanych środków odurzających... mylę się?
Pozdro
Substancja legalna na całym świecie oprócz Japonii i wkrótce Izraelu podejrzewam oraz wszędzie gdzie jest prawo analogowe jako analog metamfetaminy.
czytałem również że moc wynosi 2/3 mocy czystej amfetaminy - tak się zakłada.
Z drugiej strony wiara na erowid przypierdalała po 125mg a wychodziłoby ze to ejst sporo w huj (zakładając że czysta ;.) )...
I jak juz ktos zauwazyl jest to stymulant, wiec temat powinien byc przeniesiony.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi
Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.