Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 121 / 1 / 0
okolice konca wrzesnia, poczatku pazdziernika...
...i ty zostaniesz indianinem!
  • 77 / 1 / 0
informacje przydatne dla poczatkujących?
jdna ważna informacja: małymi krokami do celu
lecz jak to w życiu bywa każdy ma inne kroki i inny cel, więc przede wszystkim wyzbyć się strachu przed psychedelikami i tzw bad tripem, ktory w rzeczywistości nie jest bad tripem i jednocześnie mieć ten tzw respekt dla danej rośliny i znajdującej się w niej substancji.
jeśłi chodzi o same grzyby. dla jednych jest dobrze przy 20 dla innych przy 80 dla innych przy 120. każdy z nas jest inny, ma taki a taki dzień, taką a taką sytuację osobistą. owszem mozna na pierwszy raz wziąć te 100 grzybów lecz czy to będzie miało jakikolwiek efekt oprocz tego że osobnik może się takiej podróży przerazic i nigdy już nie spożyje (w sumie dobra opcja) albo będzie miał tą tzw przez wielu banie i 'haloony' (tfuj co za słowo)
grzyby moga owszem służyć zabawie, bo czemu nie jeśli w małych ilościach a życie jest zabawą ale nie po to są grzyby nie po to są nie po to one są.
zreszt ą dla jednego to zabawa, krótkie wyrwanie z codzienności (a niech się pobawi co mu tam) dla innych to trochę (lub o wiele) więcej
...
  • 32 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: djkwac »
a ja na pierwszy raz około 80 zbieranych i odrazu skonsumowanych na polanach. jak wracałem z góry to myslałem że z lasu wyjść nie mogę bo ide idę a tu ciągle las łapałem paranoje ale jak już się uspokoiło to było nie do opisania cudownie, naprawdę respekt do grzybów bo to co one ci pokażą nikt ani nic innego nie zrobi
Uwaga! Użytkownik djkwac nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Nie bój żaby przyjacielu, 60 na pierwszy raz :)
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
25, 60 to czasami zbyt ostra podróż dla początkującego.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 76 / / 0
Zgadzam się z Dr. Kurwikiem, aczkolwiek uważam że 30-40 na 1szy raz... NIE 60 i NIE 80... jak juz zaszaleć to na 1szy raz lajtowo, mówię maks 40... :-D
Szarańcza!
  • 5299 / 104 / 0
60 60 60 60!!
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Psychiatryk, psychiatryk, psychiatryk, psychiatryk!!
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 376 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: obin »
zgadzam sie z kurwikiem :P ja na 1 raz zjadłem 50 i mam uraz do tej liczby do konca zycia :D definitywnie 30 !!!
Uwaga! Użytkownik obin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 185 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: teflon »
a ja sie nie zgadzam z kurwikiem!!! psylocybina jest bezpieczna, kazdy trip sie kiedys konczy, zwiecha to mit, mit ktory spowodowal wiele badtripow
ODPOWIEDZ
Newsy
19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.