Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Czy warto było brać grzyby?
Tak
154
59%
Nie
4
2%
Nigdy nie brałem/brałam
105
40%

Liczba głosów: 263

ODPOWIEDZ
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Śnieżnik Kłodzki, rosną mniej więcej od 900 metra...
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 34 / / 0
pilleater jeśli dobrze przeczytałes ta ankieta jest dla ludzi którzy jadli więcej niz 2 lata! :-/ Ja kiedys też tak myślałem tak jak ty... jak jadłem mało. Aż pewnego razu po ogromnej dawce zawiesiłem sie prawie na rok :'( . Nieżycze tego nikomu ale uważajcie na grzyby bo kiedys przyjdzie taki dzień gdzie już nic nie bedzie miało takiego koloru jak kiedyś. \Też miałem kiedys fajny humor po grzybkach
  • 4024 / 373 / 951
"Ankieta tylko i wyłącznie dla ludzi, którzy jedli grzyby przez minimum 2 lata lub przez krótszy okres czasu i przestali, bo uważają to za gówno. Warto było?"

Sory,ale ta ankieta jest z dupy,ponieważ w zestawieniu z zastrzeżeniem dla kogo jest ankieta pytanie jest bez sensu.Wygląda tak-"jeśli uważasz,że to gówno,to powiedz czy warto było?".
Nie mówiąc już o sformułowaniu "minimum 2 lata lub przez krótszy okres czasu"...debilizm pogania głupotę.
Ostatnio zmieniony 10 czerwca 2007 przez pokolenie Ł.K., łącznie zmieniany 1 raz.
Mądraś/mądryś? Weź coś upichć! - Kuchnia [H]yperreala
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
  • 1071 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: newbe »
Ja kiedys też tak myślałem tak jak ty... jak jadłem mało. Aż pewnego razu po ogromnej dawce zawiesiłem sie prawie na rok :'( . Nieżycze tego nikomu ale uważajcie na grzyby bo kiedys przyjdzie taki dzień gdzie już nic nie bedzie miało takiego koloru jak kiedyś. \Też miałem kiedys fajny humor po grzybkach
psychodeliczny, co rozumiesz przez pojęcie "zawieszenie"? mozesz dokladniej to opisac? Krązy mnostwo plotek o ludziach ktorzy np zawiesili sie na lsd, ale nigdy z zadnym nie mialem stycznosci wiec chetnie sie dowiem czym to sie objawia. i jeszcze btw. ile ich zjadleś ?
The World Needs Truthfulness, Compassion, and Forbearance
  • 83 / / 0
zawieszenia to takie same baje jak flash backi po kwasie
jadlem mexicany przez ponad 2 lata z czego 2 mc kilka razy w tygodniu i mam sie dobrze
fak po tych 2 miechach mialem dziwne mysli ale nie widze problemow zadnych
inna sprawa ze sa ludzie kotrzy maja slaba psyche i jedza mushe mimo iz nie jest to wskazane dla ich zdrowia psychicznego
Uwaga! Użytkownik sajberszaman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 34 / / 0
ZAWIESZENIE a co powiesz na rok niewychodzenia z domu przypominanie se cały czas bat-tripa zadawanie sobie mnustwo pytań z tego roku większość siedziałem w swoim pokoju... :wall: zjadłem 160 i niemogłem wytrzymać bomby przeniosłem sie w inny wymiar po którym mnie poryło i tyle... ale na dzisiejszy dzień jest troche lepiej POZDRO
Ostatnio zmieniony 12 czerwca 2007 przez Psychodeliczny styl, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 66 / / 0
Nieprzeczytany post autor: hajuto »
Ale zajebiście "kumaci Cię poprą" ho ho. Luzuj majty ojciec.
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Czemu ty masz właściwie taki nick?
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 53 / / 0
Kurwik to chyba nie ten temat...; )
Grzybki?? ... cudowna faza po cubenisach....
Ale napewno nie "na śniadanie", raz na jakiś czas grzybienie jest niesamowite :) :) :)
Uwaga! Użytkownik szklany_cukierek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Raz na jakiś czas ale włąśnie na śniadanie :D I na tyle dużo, żeby cały dzień już na tym pojechać. We dwójkę wziąć z bliską osobą. A jak zaczną wieczorem już schodzić to do łózia :*
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej

Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.

Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace

Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.

Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli

Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.