Negatywne konsekwencje przyjmowania fitokannabinoidów i sposoby im przeciwdziałania.
ODPOWIEDZ
  • 472 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: P-paranoi »
Potwierdzam - nie da sie o tym zapomniec. A to bicie serca o ktorym mowisz spowodowane jest tym, ze nie palisz czesto, a skunik byl pewnie pierwsza klasa :) Tez takie cos mialem daaawno temu, jak zaczynalem swoja przygode z zielonym.
Uwaga! Użytkownik P-paranoi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 645 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
Mi tak waliło głównie na zwale ale jak sie dużo pali to nawet wtedy nic sie nie dzieje :-p
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 656 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mayday »
Mi czasami po tłoku jakieś 10 min serducho wali jak szalone.
  • 29 / / 0
Nieprzeczytany post autor: =HarY= »
Mi też czasami serce nieco przyspiesa tempa, ale kończy to się słowami "ale mi pompa nakurwia!", i się tym nie przejmuję ;). Spokojnie, nic Ci sie nie powinno stać, to taka wkrętka, jestem tego samego zdania co przedpiscy - zajmij się czymś a zapomnisz o tym.
Riki tiki narkotyki :P
  • 16 / / 0
Nieprzeczytany post autor: dziubelp »
Nie no dobiło mnie to. To nie jest zadna wkreta tylko autentyczne uczucie. Związki zawarte w marihuanie przyspieszaja puls! W kazdej pracy naukowej na temat narkotykow o tym pisza "wzmaga łaknienie, powoduje rozszerzenie naczyn wlosowatych w oku, oraz przyspiesza bicie serca" To norma, ale ale powiecie pewnie "jesli to norma to czemu my tego tak czesto nie czujemy" juz odpowiadam, bo nie zwracacie na to uwagi. Na fazie mozna robic lepsze rzeczy niz badanie pulsu:) np. jesc nutelle ;).
Pamietam jak sobie z kumplami zmierzylismy cisnienie i puls na zjaraniu, wyniki były niesamowite puls 130 uderzen na minute! Norma przy nic nie robieniu to ok 70.
Uwaga! Użytkownik dziubelp nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 29 / / 0
Nieprzeczytany post autor: =HarY= »
Źle to ująłem. Palenie przyszpiesza bicie serca, a strach i "czucie serca w całym ciele" jest wkrętką. Lepiej?

Maku, to jak to w końcu jest z tym Twoim paleniem? Jak można nie palić, ale od czasu do czasu palić? :)
Riki tiki narkotyki :P
  • 7 / / 0
Nieprzeczytany post autor: 4aztek »
zapali 1-3 razy w miesiącu i ma odlot chop ....po prostu :D

nie wie co się dzieje
  • 34 / / 0
Nieprzeczytany post autor: maku »
no powiem tak-zapale sobie raz w miesiącu choć teraz powiedziałem sobie że zapalę sobie na wakacje do tej pory robię przerwe.A tamto paradoksale zdanie było po porstu efektem roztargnienia.Nie chodziło mi po prostu o to że palę tak jak to robią niektórzy( tzn np dzień w dzień(hardcore) lub raz na tydzień)
  • 39 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: Arian_Angel »
Miałem swego czasu podobne przeżycia.
Od psychiatry dostałem nowe silniejsze leki (tak tak chodzę to psychiatry) mianowicie chlorprothixen 50 i speridan 2 mg. Wziąłem jedynie po tabletce z każdego specyfiku a taki zjeb miałem jak żadko. Czułem że się duszę, nie mogę oddychać a ciągneło się to w nieskończoność, ból był somatyczny a nie żaden urojony jak mi wkręcał lekarz. Przypisał mi za duże dawki i nie omieszkał mi ich zmniejszyć.
Teraz przechodze do sedna. Kiedy już sytuacja się "ustabilizowała" zajarałem z ekipą i wtedy to już naprawdę umierałem... czułem że schodzę. Teraz bardzo wazne jak dla mnie pytanie:
Czy biorąc te leki mogę jarać?
  • 25 / / 0
Nieprzeczytany post autor: emce666 »
Kiedys jak jeszcze palilem to tylko raz mialem cos takiego. Najpierw mocne bicie serca a potem spokuj. Nagle czuje jakas pulsacje w przedramieniu. Odwrocilem reke tak ze patrzylem na swoje zyly. Czulem jak jedna z nich jest zapchana i ciagle napelnia sie krwia coraz bardzej. Troche zapnikowalem ale w koncu uswiadomilem sobie ze to tylko wkret i mi przeszlo. Chyba za mocno sie wtedy skopcilem :-p
Bicie serca przyspieszy Ci jak reagujesz emocjonalnie wiec pal i sie wyluzuj :D :D :D
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.