Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 17 / / 0
Nie ma to jak Dobra mocna aromatyczna kawa!! za zejsciu przed snem ;p
Zanim schowasz dzien pod powiekami pomyśl co z twoimi nie pozałatwianymi sprawami.... (Paktofonika)
  • 6 / / 0
Mój sposób to kawka kawka i jeszcze raz kawka to pomaga.Powinieneś też robić większe odstępy czasowe wtedy bardziej się naspeedujesz
  • 802 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
ja do fety zawsze ,,doprawialam ,, sie kawa albo kilkoma aqlbo redbullo podobnym czyms...niewiem czy dzialalo chyba stawialam na autosygestie
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 474 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: burek123 »
a ja sie teraz spytam TenTypa coś ;]

pisałeś kiedyś o tym że jak sie do ciepłej herbaty dosypie 50 mg włada to działa on jak 100 mg. no i moje pytanie jest takie jaka to musi być herbata? taka zwykła czy jakaś niezwykła?

peace i dzienks z góry za odp :-)
Maisssterrr qrwy
  • 352 / 100 / 0
Nieprzeczytany post autor: TenTyp »
Ja pizgam do liptona, chybanie ma znaczenia jaka herbata. W ogole to, to moze byc tylko autosugestia, w kazdym razie mnie mocniej sklepie w herbacie. Wazne zeby odczekać az troche przestygnie, do wrzątku hujowo bo potem strasznie jebie ta herba.
Zwierzęta i ludzie może nie są podobni
Ale w jednej sprawie są na pewno zgodni
Że trzeba mieć miejsce w którym można się rozjebać
Ostro zabalować a później wszystko sprzedać
  • 474 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: burek123 »
no testowaqłem dziś i wsypałem prawie 2 sety do ostygniętej herbaty tak ok 14:30 no i jeszcze czuje sie wyklepany jak ja pieeerdole ;];];]; normalnie wszystkie włosy na mnie stoja dęba :o) :-D :-D :-D :-D :-D
Maisssterrr qrwy
  • 53 / / 0
Fuck, białe do herbaty ???
Nie da sie tego pić.... nie wiem jak to robisz :P
Uwaga! Użytkownik szklany_cukierek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 802 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
tez zdazalo mi sie do herbaty dopoki moja laska(była) nie zaczela mi podpijac lub wypijac cala herbatke zanim sie skapnelam.heh..chodzila wyjebana a ja siedzialam z deprecha...ofcourse ona niewiedziala co jest w herbacie.
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 15 / / 0
Nieprzeczytany post autor: maz »
Szamera + subtelna końska czarna;) hehe
Wszystko jest dla ludzi narkotyki nie są dla idiotów
  • 71 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: djdx »
chyba najgłupszy pomysł to doprawiać się kawą... a extra głupi- zrobić to na zjezdzie. Parę razy za szczyla zasłabłem po takich kombinacjach typu kreska fety- kurcze jestem niedobity- 3-4 kawy. Nie polecam, ale jeśli już będziesz ktos tak głupi by to zrobić- pamiętaj, skup się na tym, żeby nie stracić przytomności.
Uwaga! Użytkownik djdx nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok

Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.

83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.

DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne

Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.