White Widow - skopała mnie niemiłosiernie, ale że była tylko bardzo ograniczona ilość i cena kosmiczna miałem tylko 1g (50zł - nie sugerujcie się tym, normalnie za 1g w moim mieście 40zł)
Afghan - beżowy, trochę twardy, to było najostrzejsze palenie w moim życiu, po szkiełku na głowę z ziomkiem za garażami, po wyjściu na swoje osiedle, nie wiedzieliśmy gdzie jesteśmy :)
hustlin'
Zbite jasne wilgotne pąki z dobrym high'iem.To jest to, co lubie :-)
korkorio pisze: Przypominam sobie, że pięknie działała na mnie california orange, niby lampa. Ja niestety nie miałem lampy więc pod słońcem sie męczyła. Mało tego było ale... zarombiście euforyzująca bańka. Zakręcona, nie upierdalająca, jedna z nielicznych kiedy to lepiej widzę kolory ;]
Zmienić prawo aby móc sobie zakurzyć
Do walki z wiatrakami ruszyć- tak możesz mówić
Ale miałem granat w ręku i odwagę by go rzucić...
Sam sadziles.. z jakiej Seed Banku ja miales? Nirvana?? Doszła Ci calkowicie?
Ja wspominam to raczej orzeźwiająco, no ale wiadomo każdy ma inny organizm. Też pod uwagę biorę fakt, że w tamtym czasie miałem same fiolety. Więc jak palisz tygodniami jedno i to samo a tu nagle taka miła odskocznia.
Spróbowałbym jeszcze raz pod słońcem.
Jamaican Red Hair : palilem raz, zadzialalo mocno, troszke zaduze paranoje i wyostrzone zmysly... chociaz bylo crazy :nuts:
Cush ( tak sie mowi, siedze w usa ) : daje dobrego kopa na dosc dlugi okres 2 h?! podobalo mi sie
Northen Light : strasznie mi sie podobalo, chyba najmocniejsze z podanych. chociaz palilem tylko raz.
Canada Cannabis 99 ( cos w tym stylu ) : ziolko kopnelo mnie po 30 min. ale siedzialem uradowany.
z tych gorszych to
KB - jeszcze przejdzie jak niczego nie ma
Mitz - gowno!
Purple Haze : wystarczajaca euforia przez okolo 1 h, slowotok, dobry humor. Lubie to palic na codzien
The Game kiedyś został wyśmiany na overgrow wlasnie za ten swój tekst "I
love purple haze" czy cos takiego...
tzn: moze to byc jakas purura, moze to byc jakas sativa ale NIE JEST TO PURPLE HAZE (ten ktory byl kiedys, ten legendardny)
w Holandii jest tak, że te same odmiany z różnych cofików, mogą się od siebie sporo różnić, dlatego jeżeli wrzucacie nazwę jakiejś odmiany, postarajcie się określić w miarę możliwości, miasto, oraz nazwę cofika, albo producenta nasion
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.