Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Czy warto było brać amfetaminę?
Tak
312
42%
Nie
245
33%
Nigdy nie brałem
194
26%

Liczba głosów: 751

ODPOWIEDZ
  • 291 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: antler »
pukalem to chyba ze 20 razy w calym zyciu. bralem bialy proszek, zolte jak klej, i te jak kawalki szkla co trzeba rozkruszyc jak tabletke...
chyba polowe razy to sie czulem dobrze przez pare godzin i najbardziej mi sie podobalo przyspieszenie i ze bylem gadatliwy , tak jakbym mowil sobie bez sensu i mi to zaebiscie sie podobalo... ale to tylko polowe razy tak bylo druga polowa to tylko hujowe pobudzenie i juz.

ale itak w 100 procentach razy jak przeszlo 5-6 godzin i mi sie znudzilo to mnie wkruwialo i bralem heroine na zjazd bo nienawidze Nie-spac, a ne chodze na imprezy.

ogolnie- Nie Warto- Toksyczne Odpadki
Uwaga! Użytkownik antler nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 528 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: codeine »
[quote="przykładowy user"]
codeine]

Nie jadłem grzybów więc nie wypowiem.
Uwaga! Użytkownik codeine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 849 / 42 / 0
Nieprzeczytany post autor: lucyper2 »
raz w życiu brałem grzyby i euforia też była zajebista. jest jakaś duża przepaść w 'radości' między jednym a drugim?
Tu nie chodzi o przepaść tylko o inny mechanizm działania. Euforia po stymulantach jest innego rodzaju niż po grzybach, łatwiejsza w obsłudze. Nie jest tak, że im bardziej drag uzależniający tym przyjemniejszy.
Uwaga! Użytkownik lucyper2 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 189 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: jst »
pewnie że nie warto. i wiem to za każdym razem kiedy wciągam kolejną kreskę... :rolleyes:
Uwaga! Użytkownik jst nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 86 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Lak(i)er »
z tego co widze, to rzeczywiscie niewarto (pod zadnym wzgledem?)

niewiem, nigdy niebralem - jakichkolwiek stymulantow, ale chyba mam powod do cieszenia sie, z tego co widze
  • 74 / 5 / 0
może wypowie się ta jedna osoba, która zagłosowała na 'tak'?
Uwaga! Użytkownik przykładowy user nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 108 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: blymyzystyfy »
używałem, jak musiałem nie spać
nie lubie tego strasznie, ale niestety jest to złoty środek na zmęczenie
http://breakcore.pl/
  • 802 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
..zloty srodek ,,na zmeczenie -amfa?....przeciez to tylko chwilowe potem jest sie dwa razy bardziej zmeczonym niz wczesniej.
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 108 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: blymyzystyfy »
wisior pisze:
..zloty srodek ,,na zmeczenie -amfa?....przeciez to tylko chwilowe potem jest sie dwa razy bardziej zmeczonym niz wczesniej.
potem tak, ale pod wpływem jest się w pełni władz fizycznych i umysłowych. poza tym jak bierze się mało to pobudzenie jest subtelne i zjazdu praktycznie nie ma (u mnie przynajmniej). można zrobić w 24h tyle, co w 3 dni w normalnym stanie.
Niemniej amfetamina to straszne ścierwo i sytuacja, w której musze się nia wspomóc jest dla mnie osobistą porażką (ok. raz na pół roku tak mam)
http://breakcore.pl/
  • 14 / / 0
Nieprzeczytany post autor: td00 »
Amfetamina to chyba najgorsze scierwo jakie w siebie wrzucalem, a robilem to troszke ponad rok czasu, i jestem dumny, ze juz nigdy tego w siebie nie wrzuce. Feta jest zdradliwa, dopiero jak przestajesz brac widzisz co sie z toba dzialo, w jakiej iluzji zyles, ze niby jestes normalny itp. Paranoja. Feta zniszczyla kilku moich znajomych, niektorych bardzo dotkliwie, odebrala im wiele -tez tego nie widzieli, i nie dali sie przekonac ze zyja juz w innym swiecie. Straszne. Pomimo tego, ze probowalem wielu rzeczy, amfetamina wydaje mi sie byc najgorszym (oczywiscie z ogolniedostepnych narkotykow) srodkiem. Nie chwytajcie sie tego gowna!
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Marihuana? Nie taka straszna, jak ją malowali.

Newsy
W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.