Sory za malo dyskretne pytanie Wisior - to ty jestes w koncu facet czy dziewczyna? ]
A co to laska nie może mieć laski?
-po pierwsze w pewien sposób tyks ogranicza jednak jaranie [czasem mi się naprawdę nie chce krecić i nie kręce ot co :-D] ze zwykłym szlugiem jest dużo prościej [patrz łatwiej po niego sięgnąć].
-po drugie krece takie jakie lubie, nie mam jednej narzuconej babilońskiej grubości: czasem chce sobie zapalić dwa pod rząd, krece więc cieńsze i tym samym wydłużam tą parszywą przyjemność.
-po trzecie cena - wiadomo
-po czwarte; jest to bądź co bądź pewnego rodzaju rytualizacja spożywania specyfiku.Z innej strony [niezbyt może zaszczytna ale zawsze] kreacja-lubię tworzyć.
Jestem chyba na takim etapie, że potrafię już kręcić nawet na bardzo dużym wichrze [zwłaszcza irlandzkie potrafią dać się we znaki :-/ ],na deszczu [mam kurtkę z kapturem,która ma delikates daszek;odpowiednio nachylam więc głowę, co by mi nie leciało do bletki i już] etc.etc
Ostatnio używany ekwipunek palacza;
-Tytoń; ciemny Drum
-Bletki; green Rizla, ewent.niebieskie,ewent.Swan [te ostatnie raczej z braku laku]
-Filtry; swan żółte, w dużym opak.[165 sztuk.]
P.S
bo jak tu znależć czas na skręcenie 20-30 szlugów dziennie? Trzeba być bardzo cierpliwym... ja to bym dostał pierdolca :D
P.S. II I tak uważam że palenie papierochów, w jakiejkolwiek by nie były postaci-to i tak b.parszywy nałóg!!! :nuts:
Pozdro
:)
Przykładowe nazwy handlowe takich miejsc: Trafika, Świat Fajek i Cygar, etc. W centrum każdego miasta na pewno musi być. Na terenach wiejskich ciężko znaleźć.
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Ponad 20% młodych dorosłych sięga po marihuanę lub alkohol, by zasnąć – badania z USA
Problemy ze snem to coraz powszechniejsze wyzwanie wśród młodych dorosłych. Jak pokazują najnowsze dane z badania opublikowanego w „JAMA Pediatrics”, ponad 20% osób w wieku 19–30 lat w USA sięga po marihuanę lub alkohol, aby ułatwić sobie zasypianie. Naukowcy z Instytutu Badań Społecznych Uniwersytetu Michigan podkreślają, że choć takie substancje mogą przynosić krótkoterminową ulgę, w dłuższej perspektywie mogą nasilać problemy ze snem i zwiększać ryzyko uzależnień.
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami
Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.