Dział poświęcony dyskusji na temat testów służących wykazaniu, że osoba spożywała narkotyki, oraz służących zidentyfikowaniu substancji w materiale.
ODPOWIEDZ
  • 91 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: Anatol »
mnie też trudno w to uwierzyć...
"Nikt nie spodziewa się hiszpańskiej inkwizycji"
Jestem wytworem swojej wyobraźni, moje posty też.
  • 170 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: paker »
a no to dobrze
Ostatnio zmieniony 01 marca 2006 przez paker, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 243 / 4 / 0
Tak samo jak z krwia...
Tak ogólnie mocz sie bada na obecnośc białek, bakterii i paru innych rzeczy, THC Ci podczas takich badan nie wykryja.
Uprzedzam pytanie, z kałem jest tak samo...
Jak będa ci robili przeswietlenie to tez nie wykryja narkotyków, ani przy tomografii ani przy niczym innym (no chyba ze jestes pod wpływem...)
TYLKO PRZY SPECJALNYCH TESTACH NA NARKOTYKI!!!
Koniec ;]
Uwaga! Użytkownik Rodzynka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 170 / 4 / 0
aha to dzieki bo włąśnie wróciłem od doktora za 5 dni mam miec badania moczu a krwi powiedziała ze narazie można odłożyć
  • 83 / 1 / 0
po trawie nie lecikrew z nosajak cos to ci testy na spidy zrobia
GG: 2283527
tlen: sioolyoo@tlen.pl
sioolyoo@yahoo.com
www.hemplobby.info
www.hyperreal.info
  • 273 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: Korlic »
napisałem MAMY CIĘ. Żartowałem żecz jasna. Mocz robią z reguły na obecnosć białych, czerwonych krwinek, na obecność piasku, OB, kwasowość gęstość bodaj. Ale na krwawienie z nosa to będą raczej badania pod szerszym kątem.
Yofcborc!
[url=http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=12360]White Skunk Growlog[/url]
  • 170 / 4 / 0
spoko juz wszystko załatwione zrobili mi tylko badania moczu, wszystko jest ok mam juz spokoj krew nie leci

dzieki wszystkim za pomoc
  • 1 / / 0
Nieprzeczytany post autor: daren »
Podepnę się pod temat- w zasadzie pytanie mam podobne, tylko 'schorzenie' inne. Od jakiegoś czasu mam niewielkie problemy z sercem, wybieram sie do lekarza, ktory pewnie skieruje mnie na jakies badania itd. I tak zastanawiam sie, czy moze zlecic tez badania pod katem narkotykow? W zasadzie wydaje mi sie, ze jedno z drugim nie ma nic wspolnego, ale wole spytać co o tym myslicie :-)
  • 91 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: Anatol »
Nie ma nic wspólnego. Kiedy robią Ci badania pod kątem obecności THC we krwi, to robią je pod kątem obecności THC we krwi. I tyle, żadne inne badania nie powinny wykazać że ktoś jara. A nawet jak takie badania wykażą, to jaki lekarz ma w tym interes by zwrócić na to uwagę?
"Nikt nie spodziewa się hiszpańskiej inkwizycji"
Jestem wytworem swojej wyobraźni, moje posty też.
  • 459 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Rastuch »
chyba juz gdzies o to pytalem, ale nie pamietam czy dostalem odpowiedz. niedlugo bede sie wybieral na honorowe oddanie krwi, czy oni robia takiej pobranej krwi test na obecnosc dragow? bo chyba nie dadza takiej zanieczyszczonej przez THC krwi komus :D potem by go zlapali, zrobili testy i lipa ;) a jesli robia takei testy, to chyba obowiazuje ich tajemnica lekarska, nie? o ile to wogole lekarze robia...
takze takie oddanie krwi to przypal czy raczej nie? :D
moze niech sie wypowie ktos, co cos zarzucal i juz tak oddawal krew.
Paprika Korps - "Magnetofon"

Album "Magnetofon" nagrany w studio "Punkt G" w Giebułtowie w 2007 roku. Tym razem, muzycy opolskiej grupy, zapraszają słuchacza do krainy zwodniczo melancholijnych melodii na dzikie rodeo po pograniczu nieustępliwego rytmu i onirycznej pulsacji.
Nagranie: Artur Gasik, Jarek "Smoku" Smak
Miksy: Jarek "Smoku" Smak, Mariusz "Activator" Dziurawiec w Studio "As One"
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli

Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.

Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.

Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem

Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.