Luźne pytania i dyskusje odnośnie substancji oddziałujących na system GABA. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 3007 / 7 / 0
Też to mam, ale nie wiem przez co, za dużo używek używam
I knajpa się rozkręca :D o to chodzi :D
A na pomysł jej założenia wpadłem przez pisanie z Wendrowyczem

Forest co do tamtego obrazka to najpierw skopiowałem link i w niego wszedłem i była całkiem inna butelka niż ta na forum
Ostatnio zmieniony 14 listopada 2011 przez zombisztajn, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik zombisztajn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1519 / 20 / 0
A ja pierwszy raz to było 13 lat, i podpierdalałem nalewki dla starego. A dużo tego miał bo sam robi
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
  • 3007 / 7 / 0
W młodym wieku zaczynaliście :D
Uwaga! Użytkownik zombisztajn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 748 / 2 / 0
Czy ja wiem czy w młodym? Zdarzało mi się spotykać dzieci 10~11 lat tak najebane że aż przykro było patrzeć.
opętany przez ogień, zimę i lasy
... i nie tylko
  • 2129 / 31 / 0
Wcześnie co prawda próbowałem różnych rzeczy, ale w nic się nie wjebałem.
Chociaż niektórzy koledzy z klasy zaczęli pić wina już w wieku 12 lat a w wieku 13- palić mj.Ja zacząłem eksperymenty troszkę później.

http://www.youtube.com/watch?v=v0lyNLCvb8U
Toksyczna chemia z 15 metrów
  • 3007 / 7 / 0
No niby tak ale dzieciak 13-14 lat upity to też taki nie wesoły widok

I tak się piję wódkie
http://www.youtube.com/watch?v=XDnR6peqEdQ
Ostatnio zmieniony 14 listopada 2011 przez zombisztajn, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 748 / 2 / 0
Oglądałem ten film cały. Polecam :)
opętany przez ogień, zimę i lasy
... i nie tylko
  • 663 / 13 / 0
Pije coś ktoś z Was dzisiaj? Obecnie jestem przeziębiony i właśnie leczę się popijając czerwone winko wytrawne Frontera Cabernet Sauvignon, które dostałem ostatnio w prezencie. Burżuazja :-D
A pierwsze piwo nie licząc jakiegoś tam poczęstunku łyczkiem ze strony ojca w wieku bodajże 8 lat, wypiłem w wieku 14 lat, potem poleciało z górki, wpadłem w młodzieńczy okres buntu i zaczęły się jabole, potem był pół roczny picia wódki prawie, że dzień w dzień, do tego doszły eksperymenty z przeróżnymi drinkami. Kiedy zaczął się w moim życiu okres palenia mj odszedłem od alkoholu. A obecnie pijam piwko w ilościach 1-3 średnio raz na tydzień lub rzadziej, czasami jakieś nietanie winko jak dziś. Wódki nie tykam w ogóle od dłuższego czasu. Ogólnie to piję tak żeby się nie upić, a tylko lekko wstawić. O wiele bardziej odpowiada mi ten stan od stanu najebania się.
Uwaga! Użytkownik 78tgyvrhsbn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3007 / 7 / 0
Z tym winem toś wyleciał %-D
Ja co drugi dzień piwko wale zwykle na lepszy sen. Już mam tak że no na trzeźwo nie zasnę, nie umiem. Mecze się pół nocy i nic
  • 82 / / 0
No to Panowie imprezę czas zacząć? :]
[ external image ]

PS. Jakie warunki trzeba spełnić żeby moderator nie musiał akceptować każdego mojego posta? Nudzi mnie to powoli :)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek

Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.

Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.

Ucieczka zakończona w jeziorze

Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.