I knajpa się rozkręca :D o to chodzi :D
A na pomysł jej założenia wpadłem przez pisanie z Wendrowyczem
Forest co do tamtego obrazka to najpierw skopiowałem link i w niego wszedłem i była całkiem inna butelka niż ta na forum
Breslau jest niemieckie!
... i nie tylko
Chociaż niektórzy koledzy z klasy zaczęli pić wina już w wieku 12 lat a w wieku 13- palić mj.Ja zacząłem eksperymenty troszkę później.
http://www.youtube.com/watch?v=v0lyNLCvb8U
I tak się piję wódkie
http://www.youtube.com/watch?v=XDnR6peqEdQ
... i nie tylko
A pierwsze piwo nie licząc jakiegoś tam poczęstunku łyczkiem ze strony ojca w wieku bodajże 8 lat, wypiłem w wieku 14 lat, potem poleciało z górki, wpadłem w młodzieńczy okres buntu i zaczęły się jabole, potem był pół roczny picia wódki prawie, że dzień w dzień, do tego doszły eksperymenty z przeróżnymi drinkami. Kiedy zaczął się w moim życiu okres palenia mj odszedłem od alkoholu. A obecnie pijam piwko w ilościach 1-3 średnio raz na tydzień lub rzadziej, czasami jakieś nietanie winko jak dziś. Wódki nie tykam w ogóle od dłuższego czasu. Ogólnie to piję tak żeby się nie upić, a tylko lekko wstawić. O wiele bardziej odpowiada mi ten stan od stanu najebania się.
Ja co drugi dzień piwko wale zwykle na lepszy sen. Już mam tak że no na trzeźwo nie zasnę, nie umiem. Mecze się pół nocy i nic
[ external image ]
PS. Jakie warunki trzeba spełnić żeby moderator nie musiał akceptować każdego mojego posta? Nudzi mnie to powoli :)
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD
Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.