Więcej informacji: Inhalanty w Narkopedii [H]yperreala
jesli ktos jest zydem i nosi spodnie reebok to ty niemozesz ich nosic bo tez bedziesz zydem ??
jak ktos pali bucha i rozjebie sie na psach to jak ty palisz bucha znaczy ze jestes frajerem ??
sam jestem ciekawe dzialania popersa i se zamowie niedlugo z allegro tylko nie te polskie taboo te imitacje tylko zagraiczne np rush amsterdam itp i pierdoli mnie to ze jakis gej tam tego uzyl czy cos
Rodzynka pisze: Nie prawda, ja wiem dla kogo został stworzony poppers (a w zasadzie azotyn amylu czy tam butylu ;) )
Dla osób które zatruły sie cyjankami ! Gdyby był tylko dla pedałow to w ksiąze do preparatyki organicznej środków leczniczych z 1970 roku nie byłoby opisu syntezy a jest :P
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006
http://www.feta.blog.onet.pl
-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
Ja używam Reds'a, ostatni na dole po prawej na stronie: poppers.pl. Kiedyś udało mi się niuchnąc 30 ml, różnica w odczuciu spora, dostępność mierna, niestety...
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes
Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.