Ja wymyśliłem inną metode działania kalium. Powstaje przy spalaniu tlen i napędza dodatkowo spalanie i uwalnia się dodatkowe THC (bodaj 50% THC zostaje w popiole). Czyli sam nadmanganian nie daje nic oprócz wspomagania spalania samej gandzi. Tak to bym tłumaczył Peace
THC w popiele i to 50% ]
Popiół się nie pali. Poprostu wszystko co się spala zostało spalone. Pozatym budowa popiołu jest nietrwała. Może nigdy nie miałeś komet ? :D Niech się wypowie ktoś zaznajomiony z ilością kanabinoli w poszczególnych miejscach palenia (bodaj Leo kiedyś wypowiadał się o tym)
Peace
[url=http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=12360]White Skunk Growlog[/url]
popiol sie nie pali, ale potraktowany zapalniczka zarowa powinien oddac reszte THC ktora by zwaporyzowala, lufka+siateczka+popiol+zapalniczka zarowa
a co struktora popiolu ma do tego?
w popiele nie ma THC, czesc osadza sie na lufce i opalajac ja niektorzy moga myslec ze "dopalaja" popiol ale tylo waporyzuja THC ze scianek lufki
to chyba jest logiczne?
[url=http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=12360]White Skunk Growlog[/url]
nie kombinujcie, popiol to popiol bomby po nim na bank nie ma, pare razy zjadlem jak kometa poszla :-D
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.