Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 981 / 6 / 0
słabe gówienko ,w działaniu podobne do diazepamu tylko kilka razy słabsze .
  • 641 / 16 / 0
No nie mogę się zgodzić że słabsze od Diazepamu, a to że podobnie działa - mnie to nie dziwi, w końcu ta sama grupa leków :cheesy:
  • 981 / 6 / 0
kwestia gustu
  • 9 / / 0
Tabs pisze:
Mam mase Estazolamu wziąłem 7 tab i....nic....tylko wyciszenie....nawet spać mi sie nie chciało...a lubie sobie pospać...jakie prochy są exsta na spanie....mrrrrr
Dziwne że nie chciało się tobie spać, albo masz mocną głowę albo rozwinęła się u ciebie tolerancja benzodiazepinowa.
Lek silnie nasenny, wyciszający i fajnie mixujący w głowie, lekkie spowolnienie ruchowe ;)
  • 124 / / 0
Re: Estazolam
Nieprzeczytany post autor: Sniber »
Czy SSRI mogą osłabić lub całkiem zablokować działanie estazolamu?
  • 886 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: tinos »
NIE
  • 203 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: iseeyou »
Dostałem paczkę ów specyfiku, mam zamiar spożyć na początek 1tab. Biorę ze względu ma 'zwały' Jak meth przestaje działać, człowiek leży 8h zmęczony w łóżku, a oka i tak nie zmruży, rano jest wkurwiony na cały świat.
Pytanie: Mogę w ogóle zrobić takiego 'mixa' ? Tzn. czy jest to 'bezpieczne'
Nigdy nie brałem benzo czyli tolerki nie mam, więc na początek wezmę 1tab.
Zależy mi tylko na tym, aby podczas puszczania działania meth, lek mnie po prostu uśpił.
Pozdrawiam
Nocny Spamer
  • 2518 / 27 / 0
Dobrze, że doczytałem podpis, nim przeniosłem do kosza - nocny spamerze. Było wielokrotnie na forum, nie tylko w tym dziale. Benzodiazepiny świetnie nadają się jako usypiacze po stymulantach. Następnym razem, zanim zadasz pytanie, to użyj funkcji szukaj (w prawym, górnym rogu) ;-)
  • 1709 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: duldidaj »
Jako, że mam dużą tolerancje na benzo to wziąłem 22mg Estazolamu godzinę temu, akurat było 11 tabletek ;-) coś się powoli robi miło ale za słabo trochę, chyba nie przesadziłem z dawką? :cheesy:
  • 420 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kakihara »
A po co brac typowo nasenne benzo w srodku dnia? Chyba ze nic innego nie miales pod reka. Dawka przy Twojej legendarnej tolerce na pewno nie przesadzona. Ja z kolei zaczalem juz trzecie opakowanie estazolamu czyli ponad 40 dni w ciagu na tej akurat benzo, cieszy mnie ze nie czuje potrzeby zwiekszania dawki, 2 mg nasennie dziala nadal bardzo dobrze a i miły mini relaks przed snem tez sie caly czas utrzymuje.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Raport unijnej agencji ds. narkotyków: Polska na czele produkcji syntetycznych katynonów

Polska jest na czele europejskiej produkcji syntetycznych katynonów, jednej z najczęściej nadużywanych substancji psychoaktywnych - wynika z raportu Agencji Unii Europejskiej ds. Narkotyków (EUDA). Przy wytwarzaniu narkotyku współpracowały polskie i ukraińskie grupy przestępcze - dodano.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Żeby nie dostać mandatu za piwo, próbował przekupić policjantów 70 euro i kokainą

Przyłapany na piciu piwa na peronie sopockiego dworca 33-latek, by nie dostać mandatu, zaoferował policjantom łapówkę: 70 euro i... kokainę.