Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2775 / 39 / 0
A ja widzę, że i Ty i Dzielnicowy macie tak przećpane łby, że nie potraficie przeczytać drugiego posta w wątku. Oraz tego, do którego
Metylon
się odnosi.
Hejji pisze:
napewno nie działa jak amfetamina
o kurwa, poważnie? Czytałaś wątek i wiesz skąd ten metylon się tutaj wziął? Pewnie od mamy, ja pierdolę :nuts:
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 218 / 4 / 48
hahaha.. no nie widziałam wczoraj tamtego posta.. choć czytałam..
Obca grzanka.
  • 291 / 3 / 0
Szukam substancji która będzie dawać efekty zbliżone do amfetaminy chodzi mi uczucie uniesienia/mocy,słowotok i euforie/mocną poprawę nastroju.Myślałem nad bufedronem a powie mi ktoś jak się ma 60-80mg bufedronu do 200mg takiego przeciętnego włada?
:
  • 2428 / 90 / 0
Nie mogłeś napisać w temacie o bufie ? :huh: buf ma sie nijak do władka no chyba że mowa o bardzo bardzo kiepskim władku... , buf zresztą nie bez powodu jest nazywany amfetaminą dla dzieci...
EthCat - według kogoś z forum jest najlepszym zamiennikiem lewoskrętnej amfetaminy .

Ostatnio dość ubogo sie zrobiło na Polskim rynku jeśli chodzi o fajne stimsy
no i poza etylofenidatem , NEB (najlepiej w mixie z pMPPP) EthCat nie ma za bardzo nic ciekawego :(
Ostatnio zmieniony 08 października 2011 przez Modyfikowany Bigos, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 291 / 3 / 0
A coś do sniffowania dającego dobrą euforię i kopa?
Edit1-Przejrzałem na szybko pare postów o etkatynonie i wydaje mi się że to jest to czego szukam.A właśnie nigdzie nie mogłem znaleść żadnego opisu działania NEB.Mógłbyś mi napisać mniej więcej dawkowanie i działanie albo podesłać link?Bo widziałem w RC i cena kusząca.
Ostatnio zmieniony 08 października 2011 przez Szczaw999, łącznie zmieniany 2 razy.
:
  • 984 / 5 / 0
za mało euforii, gadana i speed są w etkacie. uważaj z dawkowaniem i nie nakurwiaj jak ulicznej, 200 na nockę to górna granica "ok"
głupio wyszło...
  • 291 / 3 / 0
.
:
  • 2428 / 90 / 0
toshiro mifune pisze:
za mało euforii, gadana i speed są w etkacie. uważaj z dawkowaniem i nie nakurwiaj jak ulicznej, 200 na nockę to górna granica "ok"
wypicie nawet 3-4 piw ogromnie zmienia efekty na plus :D a większa ilość jeszcze bardziej :) no i kwestia jakości EthCat`a
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 291 / 3 / 0
A co z tym NEB w końcu?
:
  • 2428 / 90 / 0
No NEB jest świetny tylko mało ekonomiczny i dość drogi jak na Polski rynek :( masz temat o nim troche tam opisywałem go i ogólnie bardzo milutki - duże dawki są przekozackie a mix z pMPPP o którym już pare razy zresztą wspominałem robi spore wrażenie nawet na ludziach z masakryczną tolerką na beta-ketony :blush:
btw - może byś zaczął czytać forum... a nie czekasz na gotowe odpowiedzi... :#:
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy

Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.