Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 20 / / 0
Tak to jest gdy nie ma się umiaru. Zjesz za dużo np. pierogów i też będziesz się źle czuł więc nie dziw się , że po obalaniu paczek aco w krótkich odstępach czasu masz takie problemy... Swoją drogą jak zarzucasz aco prawie codziennie , bez większych odstępów czasowych, zastanów się więc jak to mogło wpłynąć na twoją mózgownicę...
Odstaw dmx na jakiś czas i odpocznij.
  • 66 / 1 / 0
600 mg Acodinu ladnie ladnie i tak przez 3 lata :scared:
znow sam chodziłem tu po parku - sam - pare browarków,spacer,walkman, bębny - DALEKO OD POPART'U...
  • 52 / 1 / 0
Ok myślałem że mózg mi rozjebało a tak naprawde stara mi teraz przypomniała że groziłem z nożem że sobie potne żyły jak mi nie da na acodin i mi poleciała do apteki po acodin a tego nie pamiętałem dlatego nad ranem tak mnie wykrzywiło kurwa ile ja tego zjadłem przez całą noc i dzień O_o a myślałem że mam sigme ale bogóe nie było :s

Dzięki koledzy za wsparcie bo czasem myślałem że psychicznie nie wyrobie.`
to nawet możliwe że bez waszych rad popełniłbym samobójstwo...

Ale.. zmieniam się w sportowca BAJU : *
  • 420 / 2 / 0
HardCoreSex pisze:
Ok myślałem że mózg mi rozjebało a tak naprawde stara mi teraz przypomniała że groziłem z nożem że sobie potne żyły jak mi nie da na acodin
%-D Przesledzilem na szybko Twoje posty na forum, szczegolnie urzekla mnie historia o tym jak ledwo uszedles z zyciem po zjedzeniu 8 tabletek thiocodinu. Szczerze mowiac brakuje mi slow zeby opisac tak skrajny przypadek idiotyzmu :retarded: Jedynie wiek moze Cie jakos usprawiedliwiac (stawiam na jakies 13-14 lat).
  • 52 / 1 / 0
szczerze 18 . Ale idiotą jestem miło mi mam gorzej nasrane w głowie niż klop pana boczka z kiepskich
  • 20 / / 0
Z całym szacunkiem ,ale autora tematu uważam za bajkopisarza i szczerze wątpię w te powikłania , machanie nożem oraz pełnoletność...
  • 19 / / 0
....... <------ Masz trochę ryżu Ci rozsypałem, może Ci pomoże. A tak poważnie: IDIOTA :wall: !!.
Uwaga! Użytkownik ktosmalowazny nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 52 / 1 / 0
Rozumiem każdy ma prawo się wypowiedzieć ale pomyśl co człowiek robi po mieszance wiśniówka. piwka, paczka acodinów ? szczerze to poznałem co czują ludzie z Zespołem Downa czy czymś innym... No ale każda porażka to nowe doświadczenie... Postaram się wziąść za siebie
  • 634 / 4 / 0
HardCoreSex pisze:
ale pomyśl co człowiek robi po mieszance wiśniówka. piwka, paczka acodinów ?
Ty pomyśl kto robi takie akcje jak Ty, wiek tym bardziej Cię nie usprawiedliwia.
Ogarnij się chłopak, serio. Nawet ja w wieku 18 lat miałem bardziej poukładane w głowie choć za wybitnie ogarniętą jednostkę się nie uważam ;)
Uwaga! Użytkownik NeverRewarded nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / / 0
kurwa ale kretyn jajebie, dzięki, uśmiałam się dzisiaj po pachy. Jak bym była twoją matką ... a z resztą. Albo to troll albo nie tylko wczoraj miał zespół dałna
ODPOWIEDZ
Newsy
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok

Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.

Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę

Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.

Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.