Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Powiem krótko bo nie dawno zacząłem swoją przygodę z Tramalem. Tzn biore czasem 2 dni pod rząd, a czasem mam 2 tyg przerwy bo aż tak mnie to nie jara ani nie pomaga mi szczególnie.
Chodzi ogólnie o to, że do Tramalu muszę dołączyć xanax bo bez niego mam na Tramsie większy lęk niż normalnie ;/
Niby jest mi przyjemnie itp itd wiadomo o co chodzi, ale zlękniony jak wyjde z domu i spłoszony jestem. Dziwna sprawa trochę.
I jeszcze jedno
Drugi raz zdarzyło mi się, że jak zawinąłem starty w pył Tramal w cieniutką warstwę papierowej chusteczki (aż się wysypywało prawie)
400mg i nic nie poczułem, a zwykle czuje już na 300mg dużo bo tolerke mam prawie żadną...
Czy to zbieg okoliczności jakiś? Czy efekt tego, że gadałem ze znajomymi i dlatego byłem rozproszony? No ale nawet źrenice się nie zmniejszyły co jest dla mnie chore bo zawsze mam jak szpileczki po T.
Potem dopiero zapiłem browarami te 400mg i może byłem lekko bardziej rozgadany i wesoły ale ciężko mi powiedzieć bo po samym piwie jest tak samo lub podobnie.
Co o tym sądzicie? Bo czuje się jak idiota myśląc, że magiczne chusteczki likwidują działanie tramadolu hah :)
Aha za 1 razem jak nie podziałał w ten sam sposób to sie nachlałem w efekcie czego z rana od razu sie pożygałem i ciężko mi się oddychało więc jednak był we mnie.
Instrukcje połknięcia tabletek wam trzeba napisać?
A lęk może wynikać z tego, że naczytałeś się o padaczkach i masz świadomość że za dużo skonsumowałeś T i po prostu blady strach cie oblatuje.
W takim wypadku lepiej odpuść se T.
Zamiast bawić się w żarcie głupiego T. skołuj se lepiej jakiejś M lub najlepiej H i wtedy żadne głupie myśli cie nie dopadną.. masz to zapewnione ;)
mlodymechanik pisze:Bo sie pierdolisz z jakimiś chusteczkami... Wsadź to tam gdzie się należy i nie świruj. Ludzie..
Instrukcje połknięcia tabletek wam trzeba napisać?
A lęk może wynikać z tego, że naczytałeś się o padaczkach i masz świadomość że za dużo skonsumowałeś T i po prostu blady strach cie oblatuje.
W takim wypadku lepiej odpuść se T.
Zamiast bawić się w żarcie głupiego T. skołuj se lepiej jakiejś M lub najlepiej H i wtedy żadne głupie myśli cie nie dopadną.. masz to zapewnione ;)
Nie straszne mi padaczki bo ich nie mam po tej dawce nigdy więc luz ale wzmocniona nerwica lękowa, o to mi chodzi :) To nie żaden lęk związany z obawą o zdrowie. W dodatku mówie spięty i szybko i się czasem zaczynam jąkać jak nagle wyjde z domu na tramalowej bombie do ludzi. Dziwna sprawa trochę bo niby jest miło i przyjemnie, a jednocześnie lęk i nerw.
Co to M lub H? :)))
Aaaaaaa chyba wiem, też opio tylko cięższy kaliber tak? Majka albo hera? Nie no dziękuje, nie chce się stoczyć jeszcze na dno :P
Jak bym miał pare żyć to ok ale jak pomyślę, że zostaje sam jak palec z igłą w łapie i wyniszczonym organizmem oraz jeszcze gorszą psychiką to przerażenie z deka.
Młody Bóg pisze:Kolego a nie wpadles na genialny pomysl zeby pokruszony stuff zapic woda bez zawijania tego w chusteczke?? Tramal ingeruje w OUN wiec takie jazdy jak stany nerwowosci itp to nic niezwyklego. Ja czesto miewam strasznie podly nastroj po tramie ( w trakcie jego dzialania), wkurwiam sie non stop z byle powodow.
Samuraxo, myślę że tramal po prostu tak na Ciebie działa, niestety. Możesz spróbować przez jakiś czas to podleczyć, a pozniej znowu zobaczyć jak podziała na Ciebie tramal.
Co to M lub H? :)))
Aaaaaaa chyba wiem, też opio tylko cięższy kaliber tak? Majka albo hera? Nie no dziękuje, nie chce się stoczyć jeszcze na dno :P
Co innego raz na tydzień walnąć tramal, a co innego walić po kablach here :)
A w ten cudowny świat wszelakich pigułek wprowadziła mnie nerwica z której kurwa nie mogę wyjść.
2,5 roku próbowałem SSRI i TLPD które nic nie dały, potem Xanax który dawał mi ulgę ale jadłem 1mg dziennie, a nie 15mg jak co niektórzy,
Tramal dostałem na rozjebane plecy chociaż nie ukrywam, że przy okazji chciałem się nim nacpać i poczuć działanie tego środka na psychike swoją. Jak widzisz nie wszystko jest tak proste jak się wydaje :)
BTW. Chyba też masz nerwicę?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę
Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.