Okey, żeby nie było to ja zaczne.
Marihuana/Hash - obecnie rzadko co kilka tygodni, jakieś 2 lata temu częściej, około 2,3 razy na tydzień.
Feta - czasem w sesji przy jakimś trudnym egzaminie
piguły - na imprezach typu techno/house/drum'N'bass , jakoś jedno pigulenie na 2 miechy srednio
alkohol - zdecydowanie najczęściej, praktycznie przy każdej okazji piwko sie wypije, upicia to około 5 do 10 w roku.
papierosów nie jaram
pozdro & peace!
heroina przynajmniej 2 razy w tygodniu
tramadol, 10 tabletek na raz przynajmniej 2 razy w tygodniu
kodeina już na mnie nie działa :(
grzyby i inne psychedeliki raz w miesiacu
Tyyy, juz hel walisz ]
Ano miałem, ale nie wyszło :)
a tramal walę codziennie, pomyliło mi się...
Białe aplikuje sobie również taką samą ilość w roku, traktuje jak kawe na droge jak wybywm w trase.
Czasami przy okazji jakiś psylocyb, lub inna natura dla pogębienia i poszperania w umyśle.
Kawe pije tylko towarzysko.
Nałogowy palacz nikotyny.
Alko - browar, z reguły nie lubie przekraczać 10 %.
Najlepszym narkotykiem jest dla mnie życie i chęć wypierdolenia wszystkiego w kosmos, które mnie wkręca lepiej niż wszystkie używki, kobiety, pieniądze, władza, popularność i inne stymualnty cywilizacyjne...
thc pisze: brazowe czy sam robisz ;]?
sorry za offtop.
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.
Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa
Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.