Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 397 / / 0
Witam.
Nie będę zbytnio się rozpisywał, więc po prostu spytam.
Po jakim narkotyku jest największa szansa przeżyć doświadczenie mistyczne? W życiu udało mi się to osiągnąć tylko 2 razy, po homecie i bez wahania przyznam, że to były najlepsze momenty w moim nędznym życiu :F

btw. Do takich tripów doskonale pasuje utwór Ufomammut - Ammonia
"Ten, kto staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem." - Samuel Johnson
  • 3129 / 26 / 0
High, how are you?
  • 2632 / 37 / 0
Hmmm... Spróbuj Salvii, DXM.
Dysocjanty ogólnie jebią mistycyzmem jak huj %-D
  • 397 / / 0
Ani szałwia ani dex na mnie nie działają mistycznie w żadnym stopniu, a próbowałem nie raz, nie dwa ;-)
"Ten, kto staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem." - Samuel Johnson
  • 3129 / 26 / 0
Przy szałwii nie ma myśli, więc cięzko mówić o jakimś mistycyzmie, chyba że ktoś żuje liście a później kilka godzin medytuje, wtedy ma to jakiś sens. DXM - bez komentarza. Co innego sigma %-D
High, how are you?
  • 3248 / 3 / 0
Z odpowiednim nastawieniem, przygotowaniem - DXM :) Tylko trzeba się postarać, to nie jest tak, że łykniesz 30 tabletek i nagle łapiesz trip mistyczny, tak myślą tylko Ci, co mają małe z nim doświadczenie i go nie lubią :D
Uwaga! Użytkownik Crytek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3129 / 26 / 0
Ja miałem kiedyś doświadczenie mistyczne po alkoholu, ale nie znaczy to, że będę go polecał w tym temacie.
High, how are you?
  • 968 / 95 / 0
DXM,grzyby,LSD
  • 397 / / 0
Ponoć 5-MeO-DALT miał działać mistycznie, ale nie wiem ile w tym prawdy :huh:
  • 886 / 9 / 0
grzyby i LSD
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.