Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 38 / 1 / 0
Załozyłem topic bo moja wyobraźnia pogalopowała kiedy przeczytałem post kolegi od morfy :
Panowie, ja też chętnie bym sie wzbogacił. Z tych lepszych, bardziej uzależniających dragów to potrafię robić heroinę (idealna aby mieć uzależnionych stałych klientów), na razie robię na własny użytek, ale towar pierwsza klasa, nigdzie tak czystej heroiny w Polsce nie dostaniecie :cool:
Ale zawsze się bałem sprzedawać to, ponieważ samotny diler to martwy diler.
Oczywiście myślę o Produkcji lekko-masowej ukierunkowanej EKSPORTOWO na WEST-BERLIN( Dworzec ZOO ) oraz AMSTERDAM -jestesmy w Unii.
Czas zemścic się na nazistach za Bismarcka i Powstanie Warszawskie :)
Uwaga! Użytkownik Chłopiec Królowej Śniegu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 185 / 25 / 0
Potrzebny jest biznes plan :)
Uwaga! Użytkownik PanMuchomor nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 38 / 1 / 0
A mi się pojawiło jeszce jedno pytanie w głowie
"Czy osobom skazanym za Produkcję Narkotyków przysługuje Grypsowanie?" - tzreba się zabezpieczyć na taka ewntualność.

Muchomor
Jak zarobiłbyś kasę to stac by cię było na odwyk w Szwajcarii w Alpach :)
Ja jako "czyściak" daję gwarancję że ręka mi nie zadrży przy strzelaniu do nieuczciwych Turków, no i mogę zaopiekowac się nahajcowanym "chemikiem".

P.S. - only Zachód - tzn duze ""Zachodnie Zepsute miasta""

To tylko plany odległe - nie brac ich poważnie. :)
Uwaga! Użytkownik Chłopiec Królowej Śniegu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 91 / 16 / 0
Nieprzeczytany post autor: Anatol »
Mogę być xsięgowym, ewentualnie liczyć kasę :cool:
"Nikt nie spodziewa się hiszpańskiej inkwizycji"
Jestem wytworem swojej wyobraźni, moje posty też.
  • 849 / 45 / 0
Nieprzeczytany post autor: lucyper2 »
A mi się możecie opłacać.
Uwaga! Użytkownik lucyper2 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 38 / 1 / 0
Biorę na siebie fizyczne transakcje - tzn "MY" z towarem vs "Oni - Tureccy Hurtownicy w Hamburgu - czekajacy z kasą w cholernie ciemnym zaułku, w deszczu, zimnie i oparach z kanalizacji. :)
  • 185 / 25 / 0
Znalazłem coś ciekawego w ustawie o przeciwdziałaniu narkomanii (Dz.U. 2005 nr 179 poz. 1485)

Przydał by się jeszcze jakiś Prawnik który by umiał nas obronić w razie wpadki :)

Rozdział 7 czyli "Przepisy karne"

Art 53:
1. Kto, wbrew przepisom ustawy, wytwarza, przetwarza albo przerabia środki odurzające lub substancje psychotropowe albo przetwarza słomę makową, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.
2. Jeżeli przedmiotem czynu, o którym mowa w ust. 1, jest znaczna ilość środków odurzających, substancji psychotropowych albo słomy makowej lub czyn ten został popełniony w celu osiągnięcia korzyści majątkowej lub osobistej, sprawca podlega grzywnie i karze pozbawienia wolności na czas nie krótszy od lat 3.

Nie tylko producenci mają przechlapane, ale też Ci co będą sprzedawać:

Art 58:
1. Kto, wbrew przepisom ustawy, udziela innej osobie środka odurzającego lub substancji psychotropowej, ułatwia albo umożliwia ich użycie albo nakłania do użycia takiego środka lub substancji, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.
2. Jeżeli sprawca czynu, o którym mowa w ust. 1, udziela środka odurzającego lub substancji sychotropowej małoletniemu lub nakłania go do użycia takiego środka lub substancji albo udziela ich w znacznych ilościach innej osobie, podlega karze pozbawienia wolności do lat 5.

Za darmo to byśmy dawali tylko na początku, na czerpanie z tego pieniędzy są większe kary:

Art. 59.
1. Kto, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej lub osobistej, udziela innej osobie środka odurzającego lub substancji psychotropowej, ułatwia użycie albo nakłania do użycia takiego środka lub substancji, podlega karze pozbawienia wolności od roku do lat 10.
2. Jeżeli sprawca czynu, o którym mowa w ust. 1, udziela środka odurzającego lub substancji psychotropowej małoletniemu, ułatwia użycie albo nakłania go do użycia takiego środka lub substancji, podlega karze pozbawienia wolności na czas nie krótszy od lat 3.
Ostatnio zmieniony 13 lutego 2006 przez PanMuchomor, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik PanMuchomor nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 91 / 16 / 0
Nieprzeczytany post autor: Anatol »
Jakby to wszystko podliczyć, to każdemu z forumowiczów grozi minimum podwójne dożywocie :P
"Nikt nie spodziewa się hiszpańskiej inkwizycji"
Jestem wytworem swojej wyobraźni, moje posty też.
  • 38 / 1 / 0
Heroinowi Bonzowie raczej mają dobrze w więzieniach :)
Jezli juz nas złapią to bym chciał jak w Chłopcach z Ferajny: Spagetti z Czosnkiem se podgotowywac w dresiku itd - mozna tak? :)

Bo wychodzić na spacerniak we Wronkach z Kryminalnymi Bykami po 50-ce to kipesko trochę :)
  • 38 / 1 / 0
Słuchajcie Policja może po łączach dojść z jakich miejsc(Miasto region serwer blok) stukamy?
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkotyki z dostawą. „Kryształy" i skręty w przesyłce tak jak legalny towar

Zamówienie przez internet, odbiór w automacie paczkowym lub u kuriera – przestępcy przestawiają się na nowy kanał dystrybucji narkotyków – wykorzystują przesyłki pocztowe. Już ponad 86 ton narkotyków – jak pisała „Rz” – trzykrotnie więcej niż w całym ubiegłym roku, skonfiskowało od początku 2026 r. policyjne CBŚP. To „wierzchołek góry lodowej”, bo na rynek może trafiać nawet kilkakrotnie więcej. Dilerzy kamuflują drogę do odbiorcy – narkotyki docierają w przesyłkach, tak jak tysiące legalnych towarów

Bezpieczna likwidacja nielegalnych laboratoriów – specjalistyczne CBŚP

Na terenie Centrum Szkolenia Policji w Legionowie, w ośrodku ITCCCL (International Training Center for Combating Clandestine Laboratories) prowadzonym przez CBŚP, policjanci wzięli udział w szkoleniu dotyczącym likwidacji nielegalnych laboratoriów narkotyków syntetycznych z wykorzystaniem zespołów specjalnych CBŚP i kontrterrorystów. Przedsięwzięcie zorganizował Wydział do Zwalczania Zorganizowanej Przestępczości Narkotykowej Centralnego Biura Śledczego Policji.

Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia

W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.