naftalen-1-yl-(4-pentyloksynaftalen-1-yl)metanon
http://en.wikipedia.org/wiki/CB-13
CB13- poza angielska wiki za bardzo nie chciało mi sie szukać info jednak wychodzi że mocno kopie ale słabo przenika to mozgu wiec efekty ubogie? Jakieś bardziej sprawdzone i rozumne informacje?
Powód: dodano strukturę, nazwę systematyczną i link do Wikipedii
Proszę nie pisać, czy ktoś coś wie. Jak ktoś będzie coś napiszę. Za pytanie ponowne kogokolwiek WARN będzie. - PcP
Bardzo polecam miks z am-2201 z przewaga cb gdzies 4:1 objetosciowo. Na mnie jak i moich znajomych dziala BARDZO podobnie do mj
:)
Napewno mniej wydajne od 2201, jednak dzialanie mile i przyjemne :-)
Re.down. - z tego co mi się wydaje na forum nie można pisać źródeł; ale zgadzają się Twoje przypuszczenia ;)
Ja również szukałem czegoś lżejszego w działaniu od am2201, a tutaj takie rozczarowanie. Myślę, ze mozesz śmiało celować w jwh307.
Nie ujawniamy źródeł i nie dyskutujemy o nich, warn!. - surveilled
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.