Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Zarzucę o 16 antyhistaminę i o 17 pójdzie 225mg. Zobaczymy jak to będzie. Mam nadzieję, że czosnek nie potęguje efektu histaminowego.
kofel pisze:O 15.00 skończyłem opierdzielać frytki z mega ostrym sosem czosnkowym by moja mama![]()
![]()
Zarzucę o 16 antyhistaminę i o 17 pójdzie 225mg. Zobaczymy jak to będzie. Mam nadzieję, że czosnek nie potęguje efektu histaminowego.
Dobra, zjadłem w chuj wielki czosnek, ryj mi przepaliło na drugą stronę
Ciekawe jak zadziała z taką ilością czosnku, już cały jadłem, ale ten był byczy jak 1/2 mojej pięście
I co chcesz wzmacniać i czym że w te n sposób piszesz?
4 ząbki to trochę cięższy kaliber, ten jeden ząbek robi różnicę, jednak dla "doświadczonego" lotnika nie będzie ona "ogromna". Co nie zmienia faktu, że ją zauważy, jak dobrze zna substancję oczywiście ;)
Od 5ciu ząbków lot przybiera na sile ogromnie, dla mnie 5-6 ząbków przy "przeciętnej" tolerancji wzmacnia DXM na tyle, że 9mg/kg robi mnie jak 13,5mg/kg pod względem dysocjacji i 18mg/kg pod względem upierdolenia motoryki, wkręcania się. Możecie zupełnie inaczej odbierać rzeczywistość, ja, np. miałem raz taką akcję: Wchodzę do łazienki, ledwo stoję na nogach, nagle się przewracam. W ostatniego chwili łapię za wannę, jednak robię przy tym w chuj dużo szumu. Zaraz się okazuje, że ja dopiero otwieram drzwi i wchodzę. Takiej odrealnienie siadło ostro na bańce, bo przecież widziałem przed sekundą jak spadam, łapię się wanny, etc. Potem była wkręta, że to prawda, a mój DOM opanowały jaszczury i obserwują moje zaćpanie, zaraz wejdą mi do pokoju, tylko czekają na odpowiedni moment. Hehe.
Dlatego od 5ciu ząbków zaczyna się ostra jazda i oblicze DXM zmienia się diametralnie, osoby bez doświadczenia niech nawet nie tykają, a już na pewno niech nie przekraczają 7,5mg/kg jak chodzi o deksa.
Nie zapominajcie też, że czosnek nie zrobi, powiedzmy z jednej paczki czterech. On potrzebuje też DXM, żeby wykorzystać swój potencjał. Efekty są bardzo wzmacniane, dlatego ważne jest to jakie plateau osiągamy. Nie zrobimy z trzeciego plateau czwartego, zwyczajnie jego efekty zostaną wzmocnione kilkukrotnie.
Robimy czosnkowe Faq?
Qlim pisze:A co ma dxm do wątroby? Przecież nie jest hepatosyczny... Chyba że 'mówiłeś' ogółem...
I co chcesz wzmacniać i czym że w te n sposób piszesz?
Dxm może nie jest hepatoksyczny, ale czosnek w nadmiarze źle wpływa na wąthobe... I zapewne co do tego miałeś na myśli pisząc umiar.
Rzygać się chce po deksie z czosnkiem. Wzmocnienie działania tak poczułem że gdybym myślał że szyszki wzmacniają deksa to tak samo by mi wzmocniło. Ale rano czuję się subiektywnie bardziej wyjebany. Może coś w tym jest. Głównie liczyłem na euforyczne/humoraskowe podbicie. Co zamiast czosnka?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek
Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski
Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.