Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
Pozdro
Dymisplif
Generalnie spodziewałem się czegoś bardziej psychodelicznego, jednak nie bez powodu znajduje sie to w dysocjantach xD No coz, bardzo mi to przypominalo akodiny, ale z drugiej strony bylo to cos zupelnie innego. Jak duzo osob pisalo - pelne efekty wystapily jakos po 1h po snifie a peak byl jakos po 2h, czy moze wiecej... Nie mialem aktualnie mozliwosci polozenia sie i posluchania muzy i na to wlasnie wtedy biadoliłem - gdyz po prostu czulem calym soba ze jakbym to zrobil, oobe gwarantowane. Po prostu bym wyfrunal ze swojego ciała i poleciał pozwiedzać galaktyki. Pod koniec tripa czulem się, tak jak i inni jakbysmy przekoczowali na tej substancji jakies 2 dni bez przerwy xD Chcialem byc juz trzezwy, bo wręcz zatesknilem za tą normalnością. Nie moglem wyobrazic sobie jak to jest :D Ostatecznie metox spisal sie znakomicie i kolejny trip [po kilku dniach przerwy] przerobię sobie przed kompem, z muzyczką i bez psycho-chodzenia na zewnątrz :D
Dodatkowo te małe krysztaliki bardzo dobrze się sypią.
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.