Jaka godzina jest najlepsza na hajpowe nieoficjalne bez-narkotykowe spotkanie?

Czas głosowania minął 04 października 2011

wczesne popołudnie - między 13:00 a 16:00
58
43%
wieczór od po 16:00 do nawet 18:00
37
28%
jeszcze później - nawet między 18:00 a 21:00
39
29%

Liczba głosów: 134

ODPOWIEDZ
  • 0 / / 0
DOKŁADNIE!! Bać sie tehacka!;P
Uwaga! Użytkownik Siljosci nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 415 / 1 / 0
Ja tam pamietam i elwisa i maske i gzypa i gwynnbleida czy jak to sie tam pisze (sory ziomek :-p ) i tehacka z jego dziewczyna (to sprzed roku) i kubaza i hitoriego. Kubaz kurwa podobno byles na woodstocku nic sie nie chwaliles chodziles nacpany trzy dni po lasach %-D %-D %-D ...tak mi mowili przynajmniej... xD

A tehacka prosze mi sie nie czepiac bo sam potwierdze ze on jak i jego dziewczyna to bardzo mili i sympatyczni ludzie, pelni energi do zycia. I pamietam jeszcze sprzed roku jak wciagalismy razem jeszcze z hitorim mefka u was w namiocie :heart: :heart: :heart:

Niestety nie bylo mi dane poznac Jezusa ktory byl podobno, tak w wiosce bogow zeus i posejdon mi powiedzieli. Jezus legendo szkoda ze Cie nie poznalem ale na pewno w przyszlym roku nie przepuszcze tej okazji chyba ze pojedziesz na ozore.

KORRRNELA wyslalem Ci PM odpisz w koncu !!! :rolleyes:
  • 1876 / 23 / 0
No raczej Gwynbleida nie mogłeś pamiętać bo w tym czasie przebywał na Ozorze :-D Chyba ze mówisz o poprzednim roku to nie wiem ;p
Ostatnio zmieniony 21 sierpnia 2011 przez opak, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 211 / 3 / 0
DXMowyKodeiniarz pisze:
Ja tam pamietam i elwisa i maske i gzypa i gwynnbleida [...] (to sprzed roku) [...]
PS
Z jakiego blotteru(a) były "kwasy" na tym Woodstocku?
  • 1179 / 9 / 0
@DXMowyKodeiniarz: Wow, ktoś mnie zapamiętał %-D a gadaliśmy ze sobą? Bo niestety nie przypominam sobie;/
  • 67 / 2 / 0
A mnie ktoś pamięęętaaaaa? :(
  • 3127 / 27 / 0
Ja Cię pamiętam z Jagodzian :D high five!
High, how are you?
  • 297 / 2 / 0
Ja Ciebie pamiętam.
Cały czas charakterystyczne ujebane oczka :P
nie bądźmy typowi bo jeszcze ktoś weźmie z nas przykład.
NeuronowyJeździec
Muchomor! Czy już wszyyystkiee maAAaaszz?! Zdążymy ocalić świat! muchomor!
Taaaak, przyjaciel Twój! Ramie w ramie w wielki bóóóój.MUCHOMOR!
  • 930 / 29 / 0
ja mu tam w oczy nie patrzylem. charakterystyczny to on jest calosciowo;]
  • 67 / 2 / 0
Ego up! :D
ODPOWIEDZ
Newsy
MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi

Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.

My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.

Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu

Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.