Nie możesz tego co jest na ulotce.
To co pisałem o neuroprzekaźnikach - moklobemid się wypłukał ale mózg nie zużył jeszcze "nadmiaru".
To nie jest silny lek, możesz się napić, picie podczas brania moklobemidu (szczególnie piwa) tylko podnosi ciśnienie, ja sobie zwyczajnie zmierzyłem i piłem, bo było ok. (podniosło mniej niż miałem na codzień przy niektórych antydepresantach)
/Pogłoski o moim permie są stanowczo przesadzone/
http://www.egis.pl/dla-pacjentow/leki/p ... pinum.html moge czy sa jakies przeciwskazania moim zdaniem nie ma przeciwskazan jednak chcialbym wysluchac opini na ten temat kogos innego ?
Klozapol w dawce 12,5 mg bede bral najmniejszej z mozliwych dodam ze ten lek juz bralem rok i rzadnych skutkow dokuczliwych nie mialem nie bylo z nim problemu.
@karokaro22
Jak na takiego trafiasz to mówisz gnojowi, że kontynujesz leczenie moklobemidem i chuj, chcesz tylko przedłużyć receptę, a nie żeby się wymądrzał, bo masz swojego lekarza.
Tak normalnie inne leki niż SSRI dostaje się jak SSRi nie działają (a za wypisywanie raczej im płacą), jak nie chcesz to mówisz, że miałaś jakieś efekty uboczne (sprawdź na ulotce, drgawki są niezłe...) i już gówna nie zobaczysz.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu
Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.