Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 41 / 1 / 0
Chyba raczej na pewno (?) dobra książka i kilka krzyżówek, ewentualnie gry logiczne bardzo pozytywnie wpłyną na Twoją koncentrację.
Postawa, wyrażana stwierdzeniem "pigułka na wszystko" - cóż, może się okazać, że będzie już tylko gorzej.
  • 89 / 2 / 0
dzieki za slowa otuchy, multiwitamina pomogla pewnie niedobor witamin byl przyczyna takiej koncetracji. Gram w szachy pozatym, a pozatym skurcze mnie lapaly noca.
Ostatnio zmieniony 09 sierpnia 2011 przez sony814, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 983 / 16 / 0
Tak, możesz, moklobemid nie jest supersilnym iMAO, nic się nie stanie nawet jak trochę tego będziesz miał we krwi.
  • 89 / 2 / 0
bzdaddict pisze:
Tak, możesz, moklobemid nie jest supersilnym iMAO, nic się nie stanie nawet jak trochę tego będziesz miał we krwi.
Ok, Dla pewnosci spytam sie Skad to wiesz z doswiadczenia ? Pytam sie bo w ulotce jest napisane zeby robic przerwy miedzy innymi lekami tygodniowe lub 2 tygodniowe a bufedron to taki jakby antydepresant tylko ze dziala odrazu ale dziala na podobnej zasadzie co SSRI (Selektywne inhibitory zwrotnego wychwytu serotoniny) a tam jest napisane odstep conajmniej 2 tygodnie a bufedron dziala podobnie (Jego działanie polega na inhibicji wychwytu zwrotnego dopaminy) ???
Sa jakies skutki odstawienne ?
  • 38 / / 0
bzdaddict napisał(a):Tak, możesz, moklobemid nie jest supersilnym iMAO, nic się nie stanie nawet jak trochę tego będziesz miał we krwi.
Nie podziała to jak bufedron, chyba bardziej jak mocna amfa.
Osobiście nie sądzę, że to dobry pomysł, ale jeśli przeżyjesz to daj znać.
Uwaga! Użytkownik wentylator nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 983 / 16 / 0
Tak, z doświadczenia, pisze co pisze, a jest jak jest.
Skutki odstawienne są takie, że poczujesz się jak bez moklobemidu albo nie odczujesz wcale, bo jeden dzień to za mało żeby zużyły ci się te neuroprzekaźniki.
  • 89 / 2 / 0
no to ile mam czekac 2 tygodnie ? 8-( clonazepanum moge brac ?
  • 286 / 5 / 0
na początku fajnie nakręcał, motywował, później została już sama serotonina czyli ospałość, rozleniwienie

o kant dupy rozbić!
;)
  • 89 / 2 / 0
u mnie to samo napoczatku dzialal a teraz juz dupa odstawiam go w pizdu i nie wiem ile mam czekac zeby bufedron wziasc wychodzi na to ze jak nie dziala no to nic sie nie powinno stac jeslli odczekam dzien moze ktos sie wypowiedziec w tej sprawie ?
  • 983 / 16 / 0
Ja pierdolę.
Możesz wziąć ten bufedron i nic się nie stanie, z ostrożności po jednym dniu, bo przy chorobach serca pseudoefederyna potrafi namieszać przy ciśnieniu krwi, a to jest z tej rodziny. (co nie znaczy, że coś się stanie jak przyjebiesz teraz a nie jutro, może się stać jak masz problemy z sercem)
Nie zrozumiałeś mojego posta, bo był może trochę zmotany.
Chodziło mi o to, że na ulotce piszą 2 tygodnie, a z doświadczenia wiem, że jeden dzień wystarczy żeby wyszczać moklobemid, objawów odstawienia nie odczujesz, jeżeli już to taką depresję jaka była przed moklobemidem albo brak zmian.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył

Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.

Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem

Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.

Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę

Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.