- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
alkohol, GBL, a ktoś próbował łączyć z czymś jeszcze?
W usta faję, Rah, mach w płuco daję
Standing on the borderline
BTW: Po kolejnym ciągu brak problemów z zaśnięciem po prostu w końcu kanna, który mi pasuje mam nadzieje, że szybko nie trzeba będzie robić zapasów. Trapi mnie tylko "F".
oczywiście proporcje mogą być inne, metodą prób i błędów można uzyskać najlepsze efekty.
Najpierw zapalam JWH, potem (5-30min później) AM.
Wnioski:
-Póki działa AM(a jak wiadomo działa dużo krócej) nie ma się takiej okropnej suszy jak po JWH
-Oczki czerwone jak to po jwh
-AM przebija się przez jwh w działaniu, ale czuć "czilout" czy jak to nazwiecie od JWH
Ogólnie ciekawie, ale AM działa dużo krócej niż jwh i na jedną sesyjke potrzeba by kilka dawek AM.
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.