ODPOWIEDZ
  • 222 / 7 / 0
Moze ktos zdefiniowac dokladniej te psychodele po tej substancji? Zastnawiam sie,czy nada sie do klubu, potanczyc, pogadac, ale boje sie, ze bede mial psychodelicznego tripa w klubie - czy moze efekt psychodeliczny jest bardzo lekki i nie wkręca chorych akcji typu strach czy niemożnosc rozmowy z ludzmi?
  • 2428 / 91 / 0
Jak dla mnie to tej psychodelii było bardzo ale to bardzo mało , z tym że u mnie zarzucane NBOM`y jakieś 6 dni wcześniej mogły mieć na to wpływ ;-)
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 246 / 1 / 0
ziper pisze:
zeżarłem jakieś 150mg i muszę powiedzieć, że jak za pierwszymi razami z mefem się czuję. polecam. po ok. 2 godz największa euforia schodzi ale dalej jest zajebiście. metylon nie mam nawet do 6-apb startu. to może nawet z mefem konkurować.
mówiłeś, że nie lubisz psychodelików, więc jak jest z tym działaniem psychodelicznym 6apb? każdy mówi co innego :)
  • 2428 / 91 / 0
Ma ktoś może jakieś info jak ma sie waga do dawkowania ? Bo z tego co widzę to jednak ma sie i to sporo , teraz spróbuje z 250mg naraz :gun:
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 246 / 1 / 0
poczytaj sobie olbrzymie thready na bluelight, na pewno jest jakieś info, choć większość dyskusji dotyczy tego czy to co się zakupiło to na pewno 6-APB
http://www.bluelight.ru/vb/threads/5281 ... d-(Part-3)
  • 574 / 3 / 0
Można to fcanau walić? Poświęć się ktoś.
edit: Albo dajcie próbkę, sam sprawdzę sasasasa
Ostatnio zmieniony 03 sierpnia 2011 przez ciezka bomba, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik ciezka bomba jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 45 / / 0
Witam, dzisiaj przyjąłem ponad 0,5 g NEB, czy będzie to w jakiś sposób kolidowało z zarzuceniem w Piątek, albo sobotę 6-APB??? Czy faza straci na jakości? Osobiśce sądzę że w sobotę powinno być ok. :D Po NEB odczułem jedynie stymulację i to niezbyt dużą, lepiej zadziałał na mnie etylofenidat (o dziwo słaby zjazd), chociaż mój ziomek (bez tolerki, okazyjnie amfa) z którym dzisiaj pizgałem tą substancje zachwalał sobie. Myślałem by na imprezkę zaopatrzyć cię w benzo fury, gdyż liczę na euforię razem z tym koleżką co pizgał ze mną ten etylobufedron (czy jak to tam się zwię). Czy to dobra opcja? Z czym ewentualnie łączyć? Myślałem nad EthCatem, albo MeOPP... Pozdro! :-)
  • 410 / 8 / 0
fouc pisze:
mówiłeś, że nie lubisz psychodelików, więc jak jest z tym działaniem psychodelicznym 6apb? każdy mówi co innego :)
psychodeli nie ma prawie wcale, lekko rozmyty obraz i wyostrzenie kolorów
  • 1198 / 8 / 0
ciezka bomba pisze:
Można to fcanau walić? Poświęć się ktoś.
edit: Albo dajcie próbkę, sam sprawdzę sasasasa
Mozna tylko trzeba wpierw te grudki rozgniesc i uzyc cieplej wody zeby ladnie sie roZpuscilo.
  • 246 / 1 / 0
a ktoś próbował nosem?
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą

Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.

Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie

Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.

CBŚP rozbiło narkotykowy biznes w darknecie. Zabezpieczono tysiące waporyzatorów, ciastek i batonów

Funkcjonariusze CBŚP rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, która przez kilka lat produkowała i sprzedawała narkotyki za pośrednictwem sieci darknet. W ofercie grupy znajdowały się m.in. waporyzatory, ciastka i batony nasączone substancjami psychoaktywnymi THC i HHC. W sprawie zatrzymano 10 osób, z których osiem decyzją sądu zostało tymczasowo aresztowanych.