Dział poświęcony zapytaniom użytkowników wobec ich spraw bieżących.
ODPOWIEDZ
  • 11 / / 0
Niech każdy świeżak narkoman wywrotkowiec wbije to sobie do głowy. Nigdy nie przyłazić na telefon. NIGDY KURWA!

Jak telefon zadzwoni to mówić, by wysłać wezwanie i napisać w jakim charakterze.
Kurwy się przyzwyczaiły, że jak w bazie danych jest telefon domowy na zameldowanego adresie to drynią, by szybciej sprawę popchnąć.
Sam tak miałem. Ja to olałem dopóki list nie przyjdzie, ale domownik poszedł na psy (zaprosili całą rodzinę!) i powiedział co nie trzeba. Tj sam zgłupiał, bo nie wiedział już co ma odpowiadać na pytania jak zaczaił o co chodzi (tak jest jak się w wieku 40 paru lat pojawia na psiarni nie wiadomo w jakiej sprawie i nie wiedząc o co chodzi)

Efekt chujowy, bo adwokat nawet nie pomógł. Nieświadome zeznania członka rodziny obciążyły mnie na tyle, że wyłapałem swoje, a tłumaczenia zostały w uzasadnieniu uznane za nielogiczne czy coś w tym stylu.
Uwaga! Użytkownik ADRENALINA WZF nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ

Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.

Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków

Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.

Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii

Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.