Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 310 / 5 / 0
Szkoda spodziewałem sie jakiekgo silniejszego kuzyna flefedronu a tu wszyscy pisza że jakaś lipa :'(
  • 102 / / 0
Dziwne, ja się doczytywałem właśnie że lepszy od 4-FMC i 2-FMC :moody:
Uwaga! Użytkownik Minimalny jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1167 / 13 / 0
Substancja jest ciekawa. Ostatnio bardziej ją preferuje niż bufa którym już się przejadłem. Dziwne ale najbardziej mi przypomina fete.
  • 580 / 4 / 0
A jak działają takie rzeczy na kaca? Stawia na nogi czy jeszcze bardziej zniszczy?
  • 410 / 8 / 0
podczas działania stawia na nogi, potem może być chujowo
  • 2428 / 91 / 0
vi4rus pisze:
Substancja jest ciekawa. Ostatnio bardziej ją preferuje niż bufa którym już się przejadłem. Dziwne ale najbardziej mi przypomina fete.
Jakich dawek używałeś ? Jak z tolerką ? nadaje sie żeby zarzucać z dnia na dzień ? Nie chodzi mi o ciągi ;]
I o którym Flufie mówisz tym "różowym" czy tym oczyszczonym ? :)
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1167 / 13 / 0
tolerke mam dobra i małe dawki na mnie działają. Ogólnie na mnie działają dużo mniejsze dawki b-k niż na innych. 50mg wystarczyło żebym się dobrze czóuł a potem dorzucanie. Jadłem różowy.

ortografia :| #czeslaw
  • 87 / 3 / 0
Nastraja do pracy lepiej niż bufedron ?

@vi4rus w jakich dawkach i który bierzesz ten flefedron?
  • 1167 / 13 / 0
miałem wersje pink zacząłem od 50mg
  • 87 / 3 / 0
Racja trochę jak feta. Myśli nieco klarowniejsze niż po bufedronie. Jaki jest czas działania? ewentualny zjazd ? Brał ktoś to już dłuższych (np. tygodniowych bez nocek oczywiście) w ciągach?
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Wed, 04 Feb 2026 18:26:01 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1770229512'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Newsy
Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia

Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.

CBZC rozbija packzomatową dystrybucję

Współpraca policjantów z Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości i wydziału kryminalnego z Chełmna doprowadziła do zatrzymania 44-latka, który z wykorzystaniem paczkomatów, wysyłał do odbiorców paczki z narkotykami. Przy zatrzymanym funkcjonariusze zabezpieczyli znaczną ilość narkotyków i gotówkę. Mężczyzna trafił na 3 miesiące do aresztu.

Młodzi dorośli piją więcej alkoholu, gdy łączą go z marihuaną

Nowe badania wskazują, że wśród młodych osób dorosłych sięgających zarówno po alkohol, jak i marihuanę, dni, w których używają obu substancji, wiążą się z wypiciem większej ilości drinków. To właśnie ta zwiększona ilość alkoholu jest kluczowym mechanizmem prowadzącym do bardziej negatywnych konsekwencji.