Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 114 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: h0b »
drag pisze:
h0d, głupi pomysł. Zrezygnuj z papieru jeśli nie wychodzi Ci odpowiedni roztwór, idz do sklepu zakup za 3zł duże filtry do kawy i ekstrahuj tak jak opisałem i pokazałem na rysunku.
Pisałem, że używałem filtrów od kawy. Jest już przeźroczysta (wstawiłem do lodówki podczas ekstrakcji i podziałało) teraz zastanawiam się nad odparowaniem wody. Wtedy teoretycznie powinienem otrzymać kodeinę bez wody.
  • 1680 / 270 / 0
Jest to stan pół-snu na mocnych opiatach (fentanyl, DHC, heroina, morfina), gdzie leżysz i co chwlę wpadasz w którkie pół-sny- marzenia senne, jest Ci dobrze i nic więcej Ci do szczęścia nie potrzebne. Chyba tak, ale niech opisze to jakiś opiatowiec bo ja nigdy nie przeżyłem noddingu, bo podobno przy tramalu jest on rzadko osiągalny a przy kodeinie w połączeniu z np. Hydroksyzyną.
Największy przegryw na forum
  • 114 / 4 / 0
Jak długo można przechowywać kodeinę w tym roztworze z wodą? Można odparować wodę? Odpowie mi ktoś, kto trochę się zna?
  • 216 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: nvm »
h0b pisze:
Jak długo można przechowywać kodeinę w tym roztworze z wodą?
Teoretycznie można przechowywać kodeinę dość długo, profilaktycznie zapewniając brak dostępu powietrza oraz światła do roztworu.
Na temat odparowania wody już ktoś inny musi się wypowiedzieć. :rolleyes:
  • 97 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Merida »
Można przechowywać długo ja dzisiaj wypiłem codeine która była robiona 1.5 miesiąca temu. Ostatnio bralem kode jakieś 3 tyg temu i dzisiaj zarzuciłem tyle samo i tylko troszke lepsza faza... hmm musze brać wiecej (zawsze brałem po 225ml)
Jebać kaczyńskich, ziobra i PIS
  • 267 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: makabaka »
Dzisiaj wypilem 100mg kody z antidolu 15(tylko tyle bo reszte wyprobowalem jak to smakuje) i odczulem tylko lekkie zamoczenie i sennosc. nastepnym razem zarzuce 250mg . :-D A tak na marginesie to przed spozyciem wpierdalam kapuste kiszona i mocny sok z cytryny. ;-)
  • 97 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Merida »
A przy ilu mg odczuwacie prawdziwy błogostan??
Jebać kaczyńskich, ziobra i PIS
  • 114 / 4 / 0
Merida pisze:
A przy ilu mg odczuwacie prawdziwy błogostan??
>300mg
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.

CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln

Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.

Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy

Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.