Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Haribo pisze:nie mam zamontowanej kamerki na czole żeby coś się nagrało, udokumentowało
paranormalium pl
A Ty Nagniot powinneś się nauczyć że wszystko jest możliwe
z jego postów to wynika,
anioły i demony istnieją ale jaszczury i magia nie ! hahah
Otwórz swój umysł, ramiona i serce na nowe rzeczy i ludzi, jesteśmy jednością w swojej różnorodności.
http://img51.imageshack.us/img51/3928/d ... 0202c6.jpg
Ziemia pisze:nagniot to prostak i hipokryta
z jego postów to wynika,
anioły i demony istnieją ale jaszczury i magia nie ! hahah
Jaszczury są gady, zwierzęta ale człowiekowate to tylko w fantazji Dragon Lancy :)
acha i "Prosta i hipokryta" - przygadał kocioł garnkowi :)
J73 pisze:Jest pewien prosty sposób..kamera, 1350 deksiwa i ogladanie tv. Mam to w najbliższych planach, żeby przekonac się na własnej skórze, że to, co ogłądam w tv po takiej dawce nie jest tylko halucynacja a rzeczywiście materializuje sie w moim sektorze rzeczywistosci. Moje nagrania udostępnie zainteresowanym na PW. Pozdrawiam.
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.