mj bardzo rozleniwia, chociaż umila proste czynności.
Pamiętam jak z 2 lata temu poszedłem w LO na konkurs z matematyki po DXM (jakieś 8h od przyjęcia 450mg). Niedługo później świętowałem 2 miejsce w powiecie i 3 w województwie, chociaż muszę dodać, że pomyliłem się 3 razy w zakodowaniu mojego imienia i nazwiska i myślałem, że w ogóle wyniki nie przyjdą z powrotem ; P
Breslau jest niemieckie!
http://www.youtube.com/watch?v=Z_d6vFcg2vA
P.S. Teraz wszyscy na hyperreal będą pisać książki
Ragnarokkr pisze:Tak się składa, że jestem pisarzem i z autopsji mogę powiedzieć, że owszem, zdarzało mi się na fazie wpaść na świetne pomysły na opowiadania, ale nigdy, przenigdy nie udało mi się niczego wartościowego pod względem stylistycznym napisać. Pomysłów mam tony, ale pisać na haju się nie da. Na drugi dzień czytając nocne płody naćpanego umysłu nie mogę wyjść z podziwu, że takie proste zdania można aż tak spieprzyć.
Co innego praca mniej artystyczno-twórcza - do tego jednak chyba brak konkurencji dla amfetaminy. Kodeina jest fajna - bo jest fajna i tyle więc po prostu jak ktoś strasznie jest znudzony, albo go coś boli to kodeina zawsze mu umili to, ale to bardziej ćpanie dla ćpania niż dla wzrostu efektywności..
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków
Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.
Ucieczka zakończona w jeziorze
Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.