london5 pisze:A ja już miałem sprawę. groził mi rok więzienia ale sędzia wydał wyrok 3 lata w zawieszeniu i dozur kurwatora ufff
ZABIJ SIĘ
WARN. Dyskusja nie na temat - PcP
NieZaczynaj pisze: [...]czy pójdę za to siedzieć? [...]
Czy fakt bycia pod wpływem pod wpływem alkoholu albo LEGALNYCH substancji odurzających w czasie pepełniania czynu broni mnie?
@Lifelover -To nie jest konkurs oceny moralnej, żeby przypadkiem tobie się kiedyś noga nie powineła, spędziłbyś na dołku 48 za głupotę to może inaczej byś gadał.
A co do tematu, stary trzymaj sie. Mysl pozytywnie, i rob wszystko zeby bylo dobrze.
Powód: offtop ciachnięty, reszta w koszu
Breslau jest niemieckie!
Lifelover pisze:powinieneś siedzieć, bo miejsce ścierwa które bije innych ludzi jest w pierdlu. jebane zyciowe zera, co nie potrafią zarobić uczciwie, tylko zabiorą innemu i jeszcze wpierdolą.london5 pisze:A ja już miałem sprawę. groził mi rok więzienia ale sędzia wydał wyrok 3 lata w zawieszeniu i dozur kurwatora ufff
ZABIJ SIĘ
dokładnie zabierając wolność innemu sam powinieneś gnic w wiezieniu
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu
Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands
Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.