Bufedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Bufedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 211 / 2 / 0
@locek
E-B powinien być dobry :-) Zbiera bardzo pozytywne opinie na zagranicznych forach.
  • 25 / / 0
Bardzo fajna substancja! Bardzo dobry mix: E-B + 4BMC. Bardzo dobry. :-))))
  • 32 / / 0
r-dexa pisze:
w jakich ilosciach? proporcjach? rozumiem ze pity? mozesz cos wiecej napisac? w tygodniu bre do mnie dotrze, EB czeka w magicznej szufladzie :)
  • 25 / / 0
alef pisze:
r-dexa pisze:
w jakich ilosciach? proporcjach? rozumiem ze pity? mozesz cos wiecej napisac? w tygodniu bre do mnie dotrze, EB czeka w magicznej szufladzie :)
Hm połączenie około 250-300 mg 4BMC i trochę ponad 100 mg E-B. Rozpuszczony i wypity. E-B wprowadza przyjemny odmienny akcent do 4BMC-owej fazy! Szybsze ładowanie niż przy samym 4BMC, trochę szybciej schodzi peak, ale bez nieprzyjemnych efektów "po". Generalnie polecam :-)
  • 1513 / 26 / 0
Zakupiłem ostatnio 0,25g pod nazwą NEB ale z tego co zrozumiałem to ten sam związek (dziwne, że zmieniono nazwę i określono jako nowość. Substancja w postaci dość sporych kryształków (nawet koło 4, 5 mm) dlatego myślę raczej o podaniu doustnym. Planuję dzisiaj uprzyjemnić sobie naukę / wykonywanie prac zaliczeniowych i mam parę pytań. Zacząć lepiej od 80 czy 120 mg? (żeby nie przegiąć pały na początek, chce się pouczyć a nie cieszyć, słuchać muzyki i czytać forum, ponad to wolę nie niepokoić swoim zachowaniem/wyglądem domowników).
Jest dyskretny jak bufedron? (normalne oczy, trochę głośniej mówię - bez oznak fizycznych i jakiś nienaturalnych zachowań).
Czy może wystąpić jakaś znacząca tolerancja z MeOPP?
mr_b∩ʁbꞁө
  • 6157 / 431 / 12
mr_brown pisze:
Zakupiłem ostatnio 0,25g pod nazwą NEB ale z tego co zrozumiałem to ten sam związek
Ta.
mr_brown pisze:
dziwne, że zmieniono nazwę i określono jako nowość.
Nazwa nazwą, to młoda substancja.
mr_brown pisze:
Zacząć lepiej od 80 czy 120 mg?
80
mr_brown pisze:
Czy może wystąpić jakaś znacząca tolerancja z MeOPP?
Nieznacząca.
  • 1513 / 26 / 0
Mogę sobie trochę sam odpowiedzieć :P a może się komuś przyda. (Bo w necie bida. Znalazłem jeden tr którego nie rozumiem na bl i notka Chemmana na d-f)

Wczoraj ok 16 podzieliłem zawartość worka na "mniej więcej" 3 części i wybrałem najmniejszą (ok. 80mg). Jak się okazało wcale to nie były takie duże kryształy a raczej gruba wilgotna sól pozlepiana w bryłki. Ciężko się kreskę formowało. Jako, że byłem po obiedzie połowę przygotowanej dawki wciągnąłem do noska, wcześniej oblizując dowód (w smaku gorzkawo nijakie - buff smaczniejszy %-D). Dla nosa substancja dosyć miła, ale spływ masakra. Koniec podniebienia (ten języczek i trochę wyżej) i tylna strona gardła paliły jakbym chlusną je wrzątkiem z chilli. Czegoś tak pojebanego się nie spodziewałem. Dopiero po dłuższym przepłukiwaniu gardła zimną wodą przeszło. Zaraz potem dorzuciłem resztę rozpuszczoną w energydrinku.

Weszło szybciutko. Fajny speed mocno podniesiony nastrój i energii tyle, że nauka odpada. Chce się zrobić tak dużo, że nie wiadomo za co się zabrać. Fajnie się gada i słucha muzyki. Morda normalna, pocenie podobnie jak przy bufie, nie chce się tak pić i nie gania tak do kibla. Nie znosi tak mocno apetytu jak bufedron. Serce pracuje troszkę mocniej ale nieznacznie.

Pierwsza faza zaczyna słabnąć już po około 30 minutach i przechodzi w bardzo przyjemną, "świeżą" stymulację. Praca umysłowa jest bardzo przyjemna, łatwo się skupić (na początku działania szybko się dekoncentrowałem). Zniesione zmęczenie i dobre samopoczucie ale bez natarczywej stymulacji czy cienia nieogaru.

Potem popełniłem mały błąd. Czując lekki niedosyt dorzuciłem 50mg bufa i przez jakiś czas było bardzo miło (substancje ładnie się wzmocniły). Po godzince dobre samopoczucie z bufedronu zaczęło schodzić i zrobiło się trochę mniej przyjemnie (myślę że na samym NEB czułbym się lepiej - doszły efekty zejścia bufa - podniesione ciśnienie, nerwowość). W międzyczasie dałem radę zjeść 3 kawałki pizzy (zazwyczaj po 2-3 dorzuceniu bufa mam lekki jadłowstręt).

Koło 21 zacząłem umilać sobie czas GBL. Zrobiło się bardzo miło - brak senności i luzik. Dosyć często wrzucałem niskie dawki (1-1,2ml) Pomimo dorzucania G nie udało mi się zasnąć do 3 (ale przez 2 godzinki bardzo przyjemnie leżało mi się w łóżku i słuchało muzyczki) koło 6 pobudka i potem może ze 2 pół godzinne drzemki. Mimo wszystko na tak długi czas działania (11 godzin) i niedługi sen czuję się dzisiaj wypoczęty, bez nerwów czy dołka a serduszko na luzie.

Fajna substancja jako alternatywa dla bufa jak się planuje dłuższą sesjkę a nie chce się dorzucać co chwilę (cięższe zejście, wydajniej wychodzi wrzucić raz setkę niż 5x50). Zdaje się dość delikatna dla organizmu (poza spływem).
Ostatnio zmieniony 12 czerwca 2011 przez mr_b, łącznie zmieniany 1 raz.
mr_b∩ʁbꞁө
  • 8 / / 0
Spi sie Panowie na zjezdzie normalnie czy sa trudnosci??
  • 1513 / 26 / 0
Zjazdu przy dawkach 80 - 100 nie zaobserwowałem. Stymulacja (działanie) jest bardzo długa (10 godzin może 11) - wtedy się nie śpi. Po zakończeniu działania czuć zmęczenie ale nie zjazd. Usypia się bez kołysanki.

Ostatnio w trakcie miałem nieciekawy objaw - mocne drganie mięśnia - ale nie drżenie raczej jakby rażony prądem (było kiedyś takie coś do spalania tłuszczu). Nie bolesne ale nieprzyjemne (również dla obserwatorów -dosyć widoczne).
Jak wypiłem mocne, słodkie kakao to przeszło.
mr_b∩ʁbꞁө
  • 849 / 42 / 0
Zaskakująco łagodna i przyjemna stymulacja. Jak dla mnie substancja dużo lepsza od bufedronu i 3-FMC.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".

Ayahuasca a zdrowie psychiczne: Przełomowe wyniki największego badania

Badanie opublikowane w prestiżowym ournal of Psychoactive Drugs objęło ponad 7,500 uczestników z całego świata i wykazało, że częste używanie ayahuaski wiąże się z niższym poziomem stresu psychicznego oraz wyższym poczuciem dobrostanu. Kluczowe okazały się takie czynniki, jak intensywność doświadczeń mistycznych, wglądy osobiste oraz wsparcie społeczności. W tym artykule przedstawimy kluczowe wyniki badania oraz wyjaśnimy, dlaczego ayahuasca budzi tak duże zainteresowanie naukowców i osób szukających alternatywnych terapii.

Papier nasączony syntetyczną marihuaną

W strzelińskim zakładzie karnym wykryto próbę przemytu substancji ABP, którą nasączone były kartki listu. Działanie syntetycznego narkotyku można porównać do silnego działania marihuany.