...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 125 / / 0
Mam pytanie do forumowej braci, zwłaszcza tych, którzy kiedyś byli uzależnieni: czy znacie kogoś, kto próbował leczyć się z uzależnień psychodelikami? Czy wierzycie w skuteczność takich terapii?
Ostatnio zmieniony 09 czerwca 2011 przez Euler, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Euler jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 845 / 12 / 0
Od czego jesteś uzależniony ?
Uwaga! Użytkownik kato jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 125 / / 0
Od papierosów, ale temat nie jest o tym.
Uwaga! Użytkownik Euler jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3127 / 27 / 0
Czesław , i o ile dobrze mi wiadomo, z pozytywnym skutkiem.
High, how are you?
  • 2129 / 30 / 0
Tylko, czy jest to trwała zmiana ? Wydaje mi się, że nie. Często osoby uzależnione po kontakcie z psychodelikami rzucały dragi, ale tylko na jakiś czas, załóżmy tydzień, dwa a potem wracały do starych nawyków. Wydaje mi się, że bez silnej motywacji do leczenia psychodeliki nie zdadzą się na nic. Naiwni Ci którzy myślą, że zjedzą grzyby i cudownym trafem, ot tak, rzucą stare nałogi. Takie przypadki się może i zdarzają ale ile ich jest ?
Toksyczna chemia z 15 metrów
  • 968 / 96 / 0
One pomogą zrobić pierwszy krok.Czy to dla Ciebie będzie głównym celem zażycia psychedeliku?
  • 984 / 6 / 0
poprawcie literówkę w temacie panowie Moderatory, bo mię asz skrenca
głupio wyszło...
  • 845 / 12 / 0
Srutututu. Ma tu ktoś jakieś doświadczenia z ibogainą ?
Uwaga! Użytkownik kato jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 125 / / 0
porawioned :blush:
  • 634 / 4 / 0
Myślę, że się uda bez problemu przy odpowiednim podejściu (tj prawdziwym przekonaniem, a nie okłamywaniem samego siebie), sam planuję w ten sposób rzucić fajki za jakiś czas (homet).
Uwaga! Użytkownik NeverRewarded nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów

Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.

CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.