Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 0 / / 0
Twarde zgrubienie pod skórą w miejscu wklucia to zrost, tak?
Jakiś domowy sposob albo coś bez recepty pomoże?
  • 623 / 9 / 0
Kurwa wyszukaj sobie takie wiadomości. Tak, to zrost, a czego innego byś się spodziewał?

heparyna kurwa, miliard razy już to było na forum przerabiane.
  • 0 / / 0
ciezko mi szukac teraz informacji bo prawa reka jest w zwiazku z powyzszym wylaczona z uzytku
  • 3309 / 21 / 0
To co napisałem w innym Twoim wątku. Butapirazol (na receptę)+Venescin. Jak nie chcesz iść do lekarza to maść z heparyną (np. Lioton 1000, ale on akurat jest dość drogi), chociaż butapirazol najbardziej mi pomógł.
sqrt(666)
  • 15 / 1 / 0
Pozwolę sobie odgrzebać ten temat, jako że mam parę pytań.

Po jakim czasie zaczyna być 'widać' efekty stosowania heparyny?
Są jakieś inne sposoby oprócz wyżej wymienionych? Jakieś domowe czy coś?
Czy nie smarowane niczym zrosty znikają z biegiem czasu, jeżeli nie są już kłute?

I jeszcze rozkmina, może głupia, ale jakby smarować żyłę maścią na blizny? Cepan zawiera heparynę, więc spokojnie zadziała, ale chodzi mi bardziej o te maści robione na silikonach np. Veraderm albo Bliznasil. W składzie mają polisiliksany, a wg doz.pl:
Działanie:
  • sprawia, że blizny stają się mniej widoczne,
  • zmniejsza oraz uelastycznia blizny,
  • przynosi ulgę oraz znosi uczucie napięcia i świądu,
  • zmniejsza ryzyku zmian przerostowych,
  • skuteczny na blizny stare i nowe.
Myślicie, że zadziałałoby to również na żyły?
Może ktoś stosował i ma porównanie do preparatów z heparyną?
Albo czy równoczesne stosowanie polisilkosanów i heparyny da lepsze efekty w krótszym czasie?
/i'd rather be a coma than a fullstop.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.

1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.

CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.