Amaterasu pisze:@pan jozek: W sumie wysoka tolerka zmusza do tego o czym mówisz. U mnie nie występują już żadne cevy i inne bajery, dex nadaje się już tylko do dodawania wszystkiemu "magii". Smutne.
Kinderćpuństwo to przede wszsystkim nieodpowiedzialność typu wpieprzanie paczki akodynu bez robienia "próby uczuleniowej" czy bez jakiejkolwiek wiedzy na temat substancji.
... i nie tylko
forest666 pisze:Może spróbuj z grejpfrutami.Amaterasu pisze:@pan jozek: W sumie wysoka tolerka zmusza do tego o czym mówisz. U mnie nie występują już żadne cevy i inne bajery, dex nadaje się już tylko do dodawania wszystkiemu "magii". Smutne.
Kinderćpuństwo to przede wszsystkim nieodpowiedzialność typu wpieprzanie paczki akodynu bez robienia "próby uczuleniowej" czy bez jakiejkolwiek wiedzy na temat substancji.
Co do tematu: za niedługo 20 stuknie. ;)
forest666 pisze:Może spróbuj z grejpfrutami.
nie powiem pisze:sklepów RC gdzie jest homet i nie robią w chuja jest "trochę". mówisz jakby znalezienie graniczyło z cudem.
[/offtop]
"15-latka połknęła 90 tabletek leku na kaszel i wylądowała w szpitalu" - a pamiętacie to?
Ja mimo setek opakowań akodynu na koncie rzygam dalej niż widzę po takiej ilości. Może próba samobójcza, ale trzeba siebie naprawdę nienawidzić, żeby wybrać taki sposób zejścia; albo mieć ładnie najebane we łbie.
Tak w ogóle, to najpierw polecam ogarnąć ortografię i nauczyć się szacunku do swojego własnego języka. Jeśli nie szanujecie tego, co was w pewien sposób definiuje, słabo widzę przekraczanie "bram umysłu", hehe.
Samorozwój czy czysta chęć rozrywki w sobotni wieczór nie mają tu chyba nic do rzeczy. Jeśli ktoś nie potrafi bezpiecznie się naćpać, nie szanuje swojego zdrowia, psychiki, a nawet życia, chełpi się przypałami, które w normalnym człowieku wzbudzają co najwyżej politowanie, nie potrafi sklecić zdania po polsku, wykazuje myślenie na poziomie ameby i do tego to wszystko za pieniądze mamusi - powinien dostać ban na to forum. Nieźle by tu się przerzedziło, ale przynajmniej pozbylibyśmy się wypocin o "grubych fazach na 60 tabletkach aco", "sukach-farmaceutkach" i "dojrzałych piętnastoletnich użytkownikach znających się z dexem od 3 lat".
Nie macie swoich rodziców? Spytajcie jak to jest, na Boga! Dajcie dzieciom ćpać w spokoju.
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
EDIT: Mam od stycznia 20 lat, zacząłem wpierdalać deksa w lutym albo marcu 2008, skończyłem 23 sierpnia 2011, fizycznie, psychicznie zawsze jestem na deksie.
Kłamałem z tym u góry :)
Najblizsze projekty: Miejski Sort 2, EESS,Chora Psychika,SKOR Suma Styli (kolejna płyta),
https://www.facebook.com/FeRu.raprodukcja
https://soundcloud.com/feru89
Pamiętam jeszcze czasy gdy informacji o nim można było ze świecą szukać (nawet na "starym" Hyperreal z tamtych czasów było ledwie kilka trip raportów), popularny był głównie Tussal. Później wraz z rozprzestrzenieniem się internetu doszło do olbrzymiego wybuchu popularności DXM, każdy chciał spróbować tego "leku na kaszel co się po nim fajnie kręci". Osobiście w tamtych czasach często zamawiałem freebase DXM ze stanów zjednoczonych w bardzo fajnej cenie więc przez jakiś czas miałem wbite w apteki. Głównym źródłem informacji o tym środku był DXM Zine a nie hyperreal gdzie coraz więcej idiotów dzieliło się swoimi wybitnymi spostrzeżeniami, począwszy na: "ale faza ja pierdole", a na nieco głębszych gimprzemyśleniach: "DXM oTwIeRa UmYsŁ i TrZeCiE OkOoOoOo" skończywszy. Teraz od dłuższego czasu mam przerwę w używaniu i nie wiem czy wrócę, naprawdę wybadałem ten specyfik na każdą możliwą stronę, nie spotkały mnie większe konsekwencje związane z zażywaniem. Poza tym w ogóle ostatnio bardzo bardzo sporadycznie używam narkotyków w celach rekreacyjnych (o innych celach nie wspominając). Jeżeli już coś biorę to grzyby 2x w sezonie (w tym muchomory), ale jest to głębsza ceremonia. Planuję też wybrać się w pewne miejsce na ceremonię yage.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk
WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.