Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
hitori pisze:
Nietypowe działanie deksa- widzę jakby dwie płaszczyzny-
przy zamkniętych oczach widzę przezroczystość powiek i świat za nimi.
to co widzę jest nałożeniem obrazu "rzeczywistego" - widok swoich rąk, zarysy pokoju.
oraz obrazu wytworzonego w mojej głowie.
Sam nie wiem czasem czy mam otwarte oczy czy nie.
Czasem różnica pomiędzy oczami zamkniętymi a otwartymi jest subtelna, ledwo zauważalna.
Otwórz swój umysł, ramiona i serce na nowe rzeczy i ludzi, jesteśmy jednością w swojej różnorodności.
http://img51.imageshack.us/img51/3928/d ... 0202c6.jpg
J73 pisze:Miał ktoś z was podobne doświadczenie.
sarkie pisze:To jest pytanie?J73 pisze:Miał ktoś z was podobne doświadczenie.
wtf?! .. i ja to napisałem? grubo.
london5 pisze:Niech mi ktoś napisze dlaczego ostatnio po DXM (450) nie miałem żadnych filmów ? tolerki nie posiadam , dxm walę rzadko , a do tripa słuchałem ulubionej muzy
london5 pisze:Niech mi ktoś napisze dlaczego ostatnio po DXM (450) nie miałem żadnych filmów ? tolerki nie posiadam , dxm walę rzadko , a do tripa słuchałem ulubionej muzy
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.